Personskadereglerare

Till oss på Personskador söker vi nu en glad och driven kollega som har erfarenhet av olycksfallsskador och som trivs i en rörlig och nytänkande miljö.  

Det här är ditt blivande jobb

Du kommer ingå i en grupp med åtta personskadereglerare som tillsammans tar hand om personskador från bl a vår Olycksfallsförsäkring, Barn- och Gravidförsäkring, Trafikförsäkring samt ICA-handlarnas företagsförsäkring. Din huvudsakliga uppgift blir att reglera olycksfallsskador enligt villkor. 

På ICA Försäkring arbetar vi tillsammans i team. Vi har gemensamma mål, god samarbetsvilja och en inställning att alla hjälps åt och rycker in där det behövs. Kärnan i vårt dagliga arbete är samarbete inom teamet med fokus på noggrannhet, empati och snabb återkoppling till kund, och vi erbjuder ett intressant och utvecklande arbete på en mycket uppskattad arbetsplats.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har något års erfarenhet från personskadereglering olycksfall enligt villkor. Som person sätter du ett stort värde på god kundrelation och ser en hög servicenivå som en självklarhet i ditt arbete. Du drivs av en stark vilja att lyckas och tycker om att jobba mot mål. Det ställer extra krav på att du som person har en utvecklad social kompetens och en mycket god förmåga att uttrycka dig tydligt både muntligt och skriftligt. Du som söker är även serviceinriktad, har förmåga att arbeta självständigt, är flexibel och kan fatta beslut i stressade situationer.  Du ska ha ett intresse för att ge försäkringstagare bästa möjliga service. Det innebär ett stort ansvar för proaktiv handläggning och service.

Därför ska du välja ICA

Varje dag är en härlig utmaning på ICA Försäkring. Varför det? Jo, för att hela vår bransch håller på att förändras. Och den förändringen öppnar för spännande utmaningar där gamla invanda sätt att jobba utmanas. Det betyder också att vi måste hålla oss i konstant utveckling. På riktigt. Både som individer och som verksamhet. Vi behöver föra samman innovation och digitalisering i en härlig kombination, där vi tillsammans kan hitta de där smarta och praktiska lösningarna som kunderna knappt vet om att de behöver.

Läs mer om livet på ICA här.

Vad händer nu?

Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Peter Cedgren på telefon 010/422 06 18 eller peter.cedgren@ica.se. Tjänsten är på heltid och tillsvidare med placering på vårt kontor i Solna. Vi jobbar med löpande urval och intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 2024-06-30.

ICA ska spegla våra kunder och samhället, vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund, kompetenser, kunskap och erfarenheter. Vi värnar om goda arbetsmiljöförhållanden med mål om helt rökfria arbetsplatser. Om roller kräver det så behöver du genomgå tester, bakgrundskontroller och drogtestning innan anställning.

Läs mer om hur det är att jobba på ICA.

Tjänst:
Personskadereglerare
Företag:
ICA Försäkring AB
Placeringsort:
Stockholm
Publiceringsdatum:
2024-06-03
Sista ansökningsdag:
2024-06-30