Partner operations manager

Eir Försäkring är ett svenskt försäkringsbolag med europeiska ambitioner. Vår vision är att göra det möjligt för alla företag att erbjuda attraktiva försäkringslösningar till sina kunder.
Image
annonsbild13

Om Eir Försäkring:

Eir Försäkring är ett svenskt försäkringsbolag med europeiska ambitioner. Vår vision är att göra det möjligt för alla företag att erbjuda attraktiva försäkringslösningar till sina kunder.

Vi vill skapa en ny digitaliserad försäkringsmarknad där vi låter våra distributionspartners erbjuda unika lösningar som möjliggörs av vår nyskapande teknologi, vår innovativa sätt att bygga försäkringsprodukter och vårt snabbfotade sätt att arbeta.

Partnerskap står i centrum för vår affärsmodell. Vi tror på ömsesidiga relationer där våra distributionspartners behåller det fulla ägandet av kunderna, så att vi kan fokusera på att så effektivt som möjligt skapa och exekvera försäkringslösningar.

Vi växer för fullt och söker nu efter fler talangfulla kollegor till vårt team i Stockholm.

Din roll på Eir:

Som Partner Operations Manager på Eir kommer du att vara drivande i att etablera & utveckla våra partnersamarbeten. Eftersom Eir inte säljer försäkring direkt till försäkrad kund, är våra viktigaste kunder våra distributionspartners. I samarbete med våra partneransvariga kommer du se till att alla team på Eir samverkar för att stödja våra partners på bästa sätt. Ditt ansvar kommer att vara att åstadkomma effektiv samverkan mellan marknadsföring, avtalshantering, prissättning, produktutveckling, finans, regelefterlevnad och uppföljning.

Rollen kommer att omfatta flera typer av uppgifter:

  • Partner on-boarding 

Onboarding av en ny distributionspartner kräver ett nära samarbete med den nya partnern samt att flera avdelningar inom Eir är inblandade. Ditt ansvar är att leda och hantera större onboardingprojekt för att säkerställa en effektiv lansering. Du kommer därefter att vara fortsatt delaktig i arbetet med att utveckla vår relation och affär med partnern.

  • Affärsutveckling

På Eir arbetar vi kontinuerligt med att förbättra och utöka vårt värdeerbjudande, våra processer och produkter. Din roll blir att leda utvecklingsprojekt, såväl internt som i samverkan med våra distributionspartners, och säkerställa att de leder till förändring och att vi förbättrar vår verksamhet.

  • Utöka vår verksamhet

Vi gör i dagsläget affärer i Sverige, Danmark, Norge, Tyskland och Spanien. Vi planerar att expandera Eir till fler länder och som projektledare kommer du att ha en viktig roll i expansionen.

Om dig:

- Du har +5 års erfarenhet i en drivande och ledande befattning, t.ex. som projektledare eller i en operativ befattning.

- Du har erfarenhet från försäkringsbranschen, gärna med förståelse för flera olika funktioner inom ett försäkringsbolag.

- Du är strukturerad och drivande och van vid att

- Du är en lagspelare, vill vara en bidragande faktor till våra gemensamma mål, och motiveras av att arbeta i en dynamisk miljö där målet är att bygga en ledande digital försäkringsleverantör.

Varför Eir?

- Om du vill vara del av ett av Europas snabbast växande och mest effektiva B2B2C företag, så är EIR den perfekta platsen att vara på.

- På Eir kommer du att vara ett viktigt bidrag till vår tillväxt, ha ett stort praktiskt ansvar och utmärkta möjligheter till både professionell och personlig utveckling.

- Vi erbjuder konkurrenskraftiga förmåner, en social arbetsplats och inspirerande ledare i en teamorienterad organisation med kollegor i fyra olika länder. Vi har ett stort förtroende för våra medarbetare och tror på att självbestämmande och flexibilitet är en nyckel till framgång.

Tjänst:
Partner Operations Manager
Företag:
Eir Försäkring AB
Placeringsort:
Stockholm
Publiceringsdatum:
2023-11-13
Sista ansökningsdag:
2024-01-12