Medicinsk riskbedömare till Hannover Re

Motiveras du av att arbeta i en internationell miljö som präglas av entreprenörsanda och innovation? Har du en stor drivkraft och är redo att ta nästa steg i din karriär? Då har vi nästa utmaning för dig!
Image
annonsbild6

Om rollen:
Rollen som Medicinsk Riskbedömare är en kombinerad tjänst där dina huvudsakliga arbetsuppgifter är försäkringsmedicinsk riskbedömning, finansiell riskbedömning samt skadereglering. Hannover Re har ett stort antal kundbolag och i rollen får du möjlighet att arbeta varierat med flera olika typer av personförsäkringar. Det ger dig stora chanser att växa i din roll.

Du arbetar i nära samarbete med våra kundbolag och våra marknadsansvariga. I rollen ingår även forskning och utveckling av våra medicinska riktlinjer. Här får du möjlighet att bli en del av ett större nätverk inom Hannover Re.

Som Medicinsk Riskbedömare ingår du i teamet UW&Claims som arbetar med professionell service och rådgivning inom medicinsk och finansiell riskbedömning och stödjer affärsverksamheten med sin specialistkunskap. Teamet består av fem medarbetare samt chef, och kännetecknas av hög grad av engagemang, kvalitet, service och prestigelöshet.

Tjänsten och teamet är placerad på Hannover Res kontor i centrala Stockholm. Du kommer att ha löpande kontakt med kollegor världen över samt medarbetare på svenska och utländska försäkringsbolag, vilket innebär en viss del resor i tjänsten.

Kvalifikationer:
Hannover Re söker dig med medicinsk utbildning som sjuksköterska eller motsvarande. Du har hunnit skaffa dig några års erfarenhet av medicinsk riskbedömning inom barn-, liv- och sjukförsäkringsområdet. Erfarenhet från riskbedömning av tjänstepensionslösningar och finansiell riskbedömning är meriterande.

Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska. Erfarenhet av systemstödd riskbedömning, utveckling och underhåll av riktlinjer, processer och projektarbete, samt skadereglering, villkorsskrivning och utveckling av riskförsäkringsprodukter är också meriterande.

För att lyckas i rollen tror vi att du har ett initiativtagande och energiskt arbetssätt, med blicken på mål, kvalitet och service. Du strävar ständigt efter att uppnå de bästa resultaten och är redo att ta dig an nya utmaningar. Vi tror också att du har intresse för och håller dig uppdaterad på aktuell forskning och vetenskap inom området.

Låter det intressant?
Välkommen med din ansökan! Vi arbetar löpande med urval så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag. Har du frågor om tjänsten eller processen är du välkommen att kontakta David Målsäter på Qsearch, david.malsater@qsearch.se eller tel: 076 - 787 00 82.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Mer information och ansökan:
I den här rekryteringen samarbetar Hannover Re med Qsearch.
Ansvarig rekryterare är David Målsäter. Intervjuer sker löpande.

Tjänst:
Medicinsk riskbedömare
Företag:
Hannover Re
Placeringsort:
Stockholm
Publiceringsdatum:
2023-05-23
Sista ansökningsdag:
2023-06-22