Medarbetare till Förmedlarsupporten

Image
annonsbild14

Vill du vara med och utveckla Folksams Förmedlarsupport till en support i världsklass? Då kan du vara den vi söker!

Du kommer att jobba tillsammans med ett engagerat gäng med stort hjärta som jobbar mot samma mål. 

Vi bidrar till det fina försäljningsresultatet genom att leverera god service och skapa nära relationer med våra förmedlare och administratörer.

Det här gör du som medarbetare på Förmedlarsupporten 

I det här jobbet är du support och stöd till våra förmedlare och i deras dagliga arbete, så att de kan ge sina kunder riktigt bra råd kring sparande, -risk och försäkringslösningar. Vårt arbete gör skillnad för kunden och också för Folksams försäljning.

Vi jobbar alltid för att ge den bästa servicen utifrån våra kunders behov. Därför är det viktigt att vi ständigt utvecklar och förbättrar våra arbetssätt och processer och du kommer tillsammans med dina kollegor att bidra till det. 

I det här jobbet möter du kunderna per telefon och via mail. Ibland kan du svara på frågorna direkt och ibland krävs det mer efterforskning och utredning för att du ska kunna lämna ett svar eller lösa ett problem. Vi chattar och bollar hela tiden frågor med varandra och har löpande kontakt med vår systeravdelning som är experter på administration. Alla hjälper vi varandra. Vi har också ett nära samarbete med våra försäljningsansvariga (FA), som jobbar med upphandlingar och verkar för nära relationer med förmedlarna och administratörerna.

Eftersom du besvarar frågor om Folksams produkterbjudande inom sparande- och livområdet behöver du vara certifierad enligt IDD-regelverket. Du kommer kontinuerligt att upprätthålla din kompetens kring produkter, tjänster och system. Det sker både individuellt och i grupp.

I dag är vi åtta medarbetare i teamet. Vi är ett positivt och kompetent gäng, som hjälper och stöttar varandra. Vi sitter i ljusa lokaler i Folksamhuset i Skanstull.  

Är du den vi söker? 

Vi söker dig som har god kunskap inom livförsäkrings- och tjänstepensionsområdet. Du har arbetat med support och service och har en god dator- och telefonvana. Vi ser gärna att du har jobbat inom förmedlarbranschen eller som företagsrådgivare. 

Du är van att söka information i många olika system. Det faller sig naturligt för dig att uttrycka dig tydligt och positivt i både tal och skrift. För att lyckas i uppdraget är det mycket viktigt att du tycker det är roligt och givande att jobba i kundsupport och leverera överraskande bra service.

För att vi ska fortsätta ha våra kunders förtroende och vara riktigt vassa på det vi gör är det viktigt att vi samarbetar, både inom vårt team och utanför. Därför vill vi att du är en riktig lagspelare!

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, juridik eller motsvarande. Det är meriterande om du har arbetat i försäkringssystemet Lumera Core.

Utvecklas tillsammans med oss

Folksam är ett kundägt företag med stort fokus på hållbarhetsfrågor. Vi har många roliga, utvecklande jobb och bra förmåner. Vi tror på ett hållbart arbetsliv och hos oss har du goda chanser till en spännande karriär. Vi erbjuder flexibilitet att varva arbete på kontoret och hemifrån utifrån verksamhetens behov. Våra trevliga kontor runt om i landet ger mötesplatser för samarbete, lärande och en gemensam kultur – tillsammans skapar vi engagemang och kraft framåt! På folksam.se/jobb-och-karriar kan du läsa mer och se filmer om hur det är att jobba på Folksam.

Så söker du jobbet 

Välkommen att skicka in din ansökan senast 23 november 2023. Vi gör urval till intervju löpande under ansökningstiden, så skicka in din ansökan redan idag.

Vill du veta mer om jobbet är du välkommen att kontakta gruppchef Lotta Lisper, 072-391 40 00. 

Det här jobbet omfattas av lagen om försäkringsdistribution. Innan anställning kommer vi därför att göra bakgrundskontroller. Här kan du läsa mer om vad kontrollerna innehåller. 

Fackliga representanter: Akademikerföreningen Susanna Järnek 070-831 69 46, Forena Robert Karlsson 070-831 52 81 och Handels Maria Bolin 070-831 52 70.

Folksamgruppen erbjuder försäkringar och långsiktigt sparande som skapar trygghet i livets alla skeden. Vi är cirka 4 000 medarbetare och vår vision är att våra kunder ska känna sig trygga i en hållbar värld. Vi engagerar oss i det våra kunder bryr sig om och är måna om att de är rätt försäkrade.

Tjänst:
Medarbetare till Förmedlarsupporten
Företag:
Folksam Ömsesidig Sakförsäkring
Placeringsort:
Stockholm
Publiceringsdatum:
2023-11-07
Sista ansökningsdag:
2023-12-23