Länsförsäkringar Uppsala söker skadereglerare lösöre

Vi söker en skadereglerare med prylkoll!
Image
annonsbild10

Vill du göra skillnad för människor, där du är? Brinner du för riktigt bra och effektiv kundservice och skadereglering? Just nu söker vi skadereglerare till egendomsskador privat (lösöre) i Uppsala. Ta chansen och bli en del av något större tillsammans med oss på Länsförsäkringar Uppsala.

Dina framtida arbetsuppgifter
I rollen hjälper du våra kunder när de till exempel haft inbrott i sitt förråd, tappat sin mobiltelefon i golvet eller har en luftvärmepump som slutat fungera. Du pratar främst med kunderna i digitala kanaler, men även via telefon. Varje dag får du förtroendet att fatta beslut som påverkar våra kunders vardag.

Rollen innebär också
Tjänsten är på heltid och placerad på vårt nybyggda kontor på Muningatan 1 i Uppsala. Din närmsta arbetsgrupp består av fyra personer – tillsammans hjälps ni åt och stöttar varandra i arbetet med att skapa trygghet för våra kunder.

Vem är du?
För att passa som hand i handske för den här rollen är du serviceinriktad, effektiv och vinner kundernas förtroende. Du har lätt för att skriva, kan formulera komplexa saker på ett enkelt sätt och håller ordning och reda i dina ärenden. I gruppen är du en energispridande lagspelare som bidrar till ett bra samarbete med dina kollegor. Tempot är periodvis högt varför det är viktigt att du trivs med fart och fläkt i arbetet.

Vår skadereglering är på en resa mot att bli alltmer digitaliserad och vi söker dig som gärna är med och tar initiativ för att utveckla våra arbetssätt, roller och kundkontakter mot framtiden. Viktigt är också att du har ett intresse för att utveckla såväl dig själv som bolaget i stort – allt för en ännu bättre kundupplevelse.

Länsförsäkringar Uppsalas värdeord är affärsmässighet, handlingskraft och engagemang. Allt vi gör präglas av detta, och det är också egenskaper vi söker hos dig. Tidigare erfarenhet av skadereglering - gärna från lösöre - är meriterande. Vi ser också gärna att du har erfarenhet av kundservice och/eller ärendehantering.

Vill du veta mer?
Hör gärna av dig till Petra Lööv, gruppchef för egendomsskador, telefon 018-68 57 65. Facklig kontaktperson för Forena är Josefine Mattsson, 018-68 55 69.

Välkommen med din ansökan senast söndagen den 24 september.

Att jobba i ett företag med 147 000 ägare är annorlunda. Det påverkar nästan allt vi gör. Vi måste till exempel vara extra bra på att se och förstå de verkliga behoven hos människor och företag som lever och verkar här. Men vi kan också tänka mer långsiktigt och bidra till hållbarheten i vårt län, på riktigt. Helt enkelt engagera oss i sådant som vi vet ligger våra kunder varmt om hjärtat. Tillsammans skapar vi trygghet och förverkligar drömmar.

 

Tjänst:
Skadereglerare egendomsskador privat (lösöre)
Företag:
Länsförsäkringar Uppsala
Placeringsort:
Uppsala
Publiceringsdatum:
2023-09-14
Sista ansökningsdag:
2023-09-24