Länsförsäkringar Jämtland söker Försäljningscoach

Tjänsten som försäljningscoach till vårt kontor i Östersund erbjuder stor frihet och ett nära samarbete med cheferna inom försäljning. Vill du bidra till att utveckla våra säljare till att leverera Jämtland- och Härjedalens tryggaste rådgivning?
Image
annonsbild1

I din roll som försäljningscoach med ansvar för Digital försäljning kommer du stötta och coacha våra medarbetare i försäljning av ökad trygghet. Du jobbar aktivt för att säkerställa hög kvalitet i ingående- och utgående kundsamtal, genom medlyssning och coachsamtal både enskilt och i grupp. Du är ett stöd i att säkerställa framgångsrikt försäljningsresultat. För att utveckla försäljningsteamet implementerar och kvalitetssäkrar du utbildningsprocessen, samarbetar med flera chefer både på privat- och företagssidan och rapporterar direkt till Försäkringschefen. Tjänsten innebär budgetansvar.

Nutiden och framtiden kräver stort digitalt engagemang inom försäljning och det är en prioriterad kanal som du kommer få vara med att driva, utveckla och ansvara för. Vi måste möta våra kunder där våra kunder är! Arbetet sker i ett nära samarbete med gruppen Affärsutveckling och Kommunikation samt med andra intressenter i vårt digitaliseringsarbete.

Tjänst:
Försäljningscoach med ansvar för Digital försäljning
Företag:
Länsförsäkringar Jämtland
Placeringsort:
Östersund
Publiceringsdatum:
2023-09-13
Sista ansökningsdag:
2023-10-04