Kompass Advokat söker senior biträdande jurist

Har du ett stort intresse av försäkringsrätt och finansiell reglering? Vill du bredda dina kunskaper och utvecklas i en advokatroll, där du samtidigt involveras i verksamheten och kan påverka både klientrelationer och din arbetssituation?

  • Tillsammans med dina kollegor ger du råd och praktiskt juridiskt stöd till våra svenska och internationella klienter inom försäkringsrätt och finansiell reglering/governance, kanske även andra närliggande områden där du har kompetens. 
  • Du arbetar direkt med erfarna partners som både utmanar och stöttar dig.
  • Du kommer att arbeta med de största och mest välkända företagen inom branschen, och du kommer att ställas inför de viktigaste och mest komplicerade frågeställningarna. 
  • Vi jobbar nära våra klienter och har även flera fasta uppdrag som inhyrda bolagsjurister och inom compliance, vilket ger en unik möjlighet till praktisk erfarenhet och omväxling, nya perspektiv på juridiken och massor av kontakter. 
  • Våra medarbetare är bland Sveriges mest kompetenta inom området, och många är flitigt anlitade som utbildare, föredragande och skribenter i de största branschsammanhangen i Sverige. 

Tjänst:
Senior biträdande jurist inom försäkringsrätt
Företag:
Kompass Advokat AB
Placeringsort:
Stockholm
Publiceringsdatum:
2023-09-14
Sista ansökningsdag:
2023-10-14