Egendomsskadereglerare

Crawford i Sverige är en del av en av världens ledande oberoende skaderegleringsfirmor Crawford & Company Inc, som är noterat på NASDAQ. Våra kunder är, bland andra, svenska och internationella försäkringsbolag och kommun- eller företagsägda captives. På Crawford är vår ledstjärna nöjda kunder och kvalitet i fokus! Vi har god sammanhållning och hjälps åt att arbeta mot samma mål. I Sverige är vi cirka 50 medarbetare med kontor i Stockholm, Sundsvall, Göteborg och Malmö. Crawford omfattas av försäkringsbranschens kollektivavtal.

Crawford & Company (Sweden) AB söker egendomsskadereglerare med placering på något av våra kontor i Sverige

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta som skadekonsult inom egendomsskador företag. I tjänsten ingår ansvar för hela skaderegleringsprocessen från det att skadan kommer in till dess att den är avslutad. Du kommer att arbeta en hel del med besiktning av skador.

Det är viktigt att du trivs och får energi av att vara ute hos kunden och att känna dig behövd i ett bredare perspektiv. Tjänsten ställer höga krav på affärsmässighet. Du kommer att agera rådgivande och i det arbetet är det viktigt lyssna in kunden, identifiera affärsmöjligheter inom ditt specialistområde men även inom övriga tjänster som Crawford tillhandahåller.

Utbildning/bakgrund
Det är positivt med en akademisk examen, gärna med inriktning teknik, maskin, ekonomi, bygg eller fastighet.

Du har flerårig erfarenhet av arbete med skadereglering inom egendomsförsäkring och vi ser gärna att du även har erfarenhet av maskinskador samt projektledning av större komplexa skador. 

Det är centralt att du i tidigare tjänster uppvisat ett stort engagemang för ditt arbete, motivation att göra skillnad, driv, hunger samt en förmåga att förena kvalitet, service och struktur med konsultativa och affärsmässiga färdigheter.

Om du börjar hos oss:

Vi erbjuder dig ett självständigt arbete i ett expansivt företag där du också får ett vidare perspektiv på skaderegleringsarbetet. Egendomsgruppen består idag av 9 medarbetare placerade på våra kontor i Sundsvall, Stockholm, Göteborg och Malmö.

För mer information
Vill du veta mer går det bra att kontakta Sofia Grundström, Gruppchef/Teamledare på telefon: 010-410 70 83 eller mail: sofia.grundstrom@crawco.se


Intresserad
Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Vänta inte med att skicka in din ansökan då intervjuer genomförs löpande.

Din ansökan vill vi ha senast den 5 oktober (mail: sofia.grundstrom@crawco.se).

Tjänst:
Egendomsskadereglerare
Företag:
Crawford & Company (Sweden) AB
Placeringsort:
Stockholm, Sundsvall, Göteborg eller Malmö
Publiceringsdatum:
2023-09-07
Sista ansökningsdag:
2023-10-05