Dina Försäkringar söker skadereglerare till Sjuk- och Olycksfall

Dina Försäkringar är inne i en stark tillväxtfas och vi har många spännande satsningar på gång. Nu behöver vi förstärkning och söker en Sjuk- och olycksfallskadereglerare med placering i Stockholm!
Image
annonsbild6

Beskrivning av tjänsten
Dina arbetsuppgifter kommer främst vara att reglera sjuk- och olycksfallsskador av varierande omfattning och komplexitet via mejl och telefon. Administrativa arbetsuppgifter som hör skaderegleringen till samt frågor gällande närliggande skadeområden förekommer. Arbetet är relativt självständigt men gruppen som arbetar med denna typ av skador har bra sammanhållning så du kommer ha lätt att hitta stöd och bollplank om du behöver det.

Kvalifikationer
För att passa i rollen ser vi att du bör ha gymnasial utbildning och försäkringskunskap. Du har tidigare arbetat med skadereglering inom sjuk – och olycksfall eller personskador och har erfarenhet av att hantera ärenden via telefon. Relevant utbildning via IFU, FEI eller erfarenhet av skadereglering inom personförsäkring ses som meriterande.

Vem du är
Som person är du strukturerad, prestigelös och lyhörd. Du trivs med att hantera olika skadetyper och är trygg med att fatta egna beslut samtidigt som du har lätt för att söka stöd hos dina kollegor vid behov. Eftersom många av skadeärendena är känsliga är det viktigt att du är en god lyssnare med en god samarbetsförmåga och att du kan bemöta våra kunder på ett naturligt och serviceinriktat sätt.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Helen Hörnfeldt, Chef Sjuk- och Olycksfall, på telefon 076-119 10 49. Facklig representant för Forena är Sammy Bergman, telefon 08-5180 38 27.

Ansökan
Eftersom vi jobbar med ett löpande urval ber vi dig skicka in din ansökan så snart som möjligt, men absolut senast den 10 december via ansökningsknappen. Vi uppmuntrar och ser gärna sökanden som bidrar till en mångfald inom vår federation.

Om Dina Försäkringar
Dina Försäkringar är en grupp lokalt förankrade, kundägda försäkringsbolag med 250 års historia. Hos oss är beslutsvägarna korta, utvecklingstakten hög och möjligheterna att påverka stora. Vår vision är att ge hela Sverige trygghet i vardagen och mod att investera i en hållbar framtid. Det gör vi genom att förstå kundernas vardag, tänka nytt, vara nära och finnas till för våra kunder när de behöver oss. Och det uppskattas. För fjärde året i rad har vi branschens nöjdaste kunder i flera kategorier enligt Svenskt Kvalitetsindex och vår Mäklardisk har fått utmärkelser för bland annat bästa service. Vårt engagemang i lokalsamhället är stort och vi stöttar föreningar, kulturevenemang och skadeförebyggande insatser över hela landet.

Tjänst:
Skadereglerare till Sjuk- och Olycksfall
Företag:
Dina Försäkring AB
Placeringsort:
Stockholm
Publiceringsdatum:
2023-11-17
Sista ansökningsdag:
2023-12-10