Chef Försäljningssupport Göteborg/Malmö

Länsförsäkringar Mäklarservice är ett bolag inom länsförsäkringsgruppen som består av ett 130-tal engagerade experter inom förmedlad sak- och livförsäkring. Vi jobbar uteslutande med att underlätta för försäkringsförmedlare att göra affärer med Länsförsäkringar. Vårt mål är att vara Sveriges bästa mäklarservice. Vi arbetar på uppdrag av våra ägare, de 23 länsförsäkringsbolagen och Länsförsäkringar AB.

Chef Försäljningssupporten Göteborg/Malmö

Vi söker dig som vill vara med och utveckla och förenkla våra partners upplevelse av att göra affärer med Länsförsäkringar.


Ditt uppdrag

Du blir ansvarig Chef för Försäljningssupporten Liv i Göteborg/Malmö. Du kommer ha ett nära samarbete med övergripande Chef Försäljningssupport Liv.  Arbetet kommer innebära en del resor.

 Gruppens uppdrag är främst

·       Försäljningssupport till förmedlare och assistenter via telefon och mejl. Besvara frågor rörande våra försäkringsprodukter, förvaltning, affärsupplägg och offerter, rutiner mm. Proaktivitet och service är viktiga ledord och som ledare förväntas du driva utvecklingen framåt

·       Försäkringsadministration

·       Effektivisera interna processer

 

Du ansvarar för den långsiktiga inriktningen på gruppens arbete och representerar Mäklarservice i relevanta samverkansforum hos våra uppdragsgivare. Du kommer att ingå i Livledningen inom Länsförsäkringar Mäklarservice. Du rapporterar till Chef Försäljningssupport Liv.                    

Din profil
Som person är du utåtriktad, positiv och affärsmässig. Du har ett stort eget driv, har förmåga att ta eget ansvar och får därmed saker genomförda. För dig är det en självklarhet att arbetsuppgifter och arbetssätt följer utvecklingen, du har därför lätt att anpassa dig till nya förutsättningar. Att sträva efter att överträffa uppsatta mål med samarbete och gemensamt ansvar ska vara en självklarhet i ditt arbete. Du har gedigen erfarenhet som ledare liksom av liv- och personriskförsäkring. Det är meriterande om du har erfarenhet att arbeta med förmedlad marknad.                                           

 Vår organisation                                                                                                             

Du kommer till en organisation med stark värdegrund. Våra värderingar är Rätt mental inställning, Eget ansvar och Affärsmässighet. För att du ska kunna göra ett bra jobb är det viktigt att du omfamnar våra värderingar. Försäljningssupporten finns på tre orter; Sundsvall, Göteborg och Malmö, din placering blir i Göteborg.

 Tycker du att det låter spännande?

Information och ansökan
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde så snart som möjligt. För mera information om tjänsten är du välkommen att kontakta Helena Strömquist, Chef Försäljningssupport Liv 073-8091390. Facklig kontaktperson för Forena är Carina Thornberg 073-809 13 76.    
   
Ansökan med CV skickar du senast 28/6 via vårt rekryteringssystem. Vi kommer att hantera ansökningar löpande vilket betyder att tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag.
            


Tjänst:
Chef Försäljningssupport Göteborg/Malmö
Företag:
Länsförsäkringar Mäklarservice AB
Placeringsort:
Göteborg
Publiceringsdatum:
2024-05-31
Sista ansökningsdag:
2024-06-28