Cargo Manager

Vi letar nu efter en driven Cargo Manager som tillsammans med teamet vill forma Alandias framtida transportförsäkringaffär och samtidigt utveckla de värdefulla relationer vi har idag.
Image
annonsbild8

Driv, engagemang och ansvarsfullhet är nyckelorden. Uppdraget ställer höga krav på din förmåga att balansera långsiktigt strategiskt arbete mot lönsam tillväxt för affären, operativt arbete samt din förmåga att leda teamet. Det här är en fantastisk möjlighet för dig som vill ta ett helhetsansvar för affärsområdet och röra dig på hela skalan från strategi till operativt arbete.

 

För att lyckas med uppdraget:

  • Du drivs av affärer och tar strategiskt höjd för att växa transportförsäkrings- portföljen.
  • Du förstår portföljdynamik samt hur en balanserad riskprofil kan utvecklas.
  • Du inser att omvärldsanalys är en central del för att kunna bedriva en affär i tiden.
  • Du har ett brett kontaktnät och underwritingerfarenhet från transportförsäkring.

 

Du kommer arbeta med:

  • Strategisk Utveckling: Utforma och genomföra strategier som positionerar våra transport- och transportöransvarsförsäkringprodukter på marknaden.
  • Kundrelationer: Se till att teamet bygger långsiktiga och ömsesidigt gynnsamma relationer med våra kunder inom transportsektorn.
  • Riskhantering: Utvärdera och effektivt hantera riskprofilen för transportförsäkringsportföljen.
  • Ledarskap: Inspirera och leda ett dedikerat team mot kontinuerlig och långsiktig framgång

Har du frågor om tjänsten hör du av dig till Director Commercial Marine Mathias Brunnsberg, +358408473444 eller mathias.brunnsberg@alandia.com

Vi gör urval fortlöpande under ansökningstiden så sänd in din ansökan så snart som möjligt men senast söndag 2024-03-10.

 

Alandia är ett försäkringsbolag med fokus på marin-, transport- och fritidsbåtsförsäkringar. Med 85 års erfarenhet levererar Alandia snabb och relevant service samt erbjuder långsiktiga sjöförsäkringslösningar som skapar trygghet, hanterar risk och minskar resursnyttjande. Med huvudkontor på Åland och kontor i Helsingfors och Stockholm sysselsätter Alandia ca 120 experter. Mer information om hur det är att jobba på Alandia finns på career.alandia.com

Tjänst:
Cargo Manager
Företag:
Alandia Försäkring Abp
Placeringsort:
Stockholm
Publiceringsdatum:
2024-02-08
Sista ansökningsdag:
2024-03-10