Bli vår nästa personskadereglerare

Löf är inte vilket försäkringsbolag som helst. Vi försäkrar och förebygger skador i sjukvården. Just nu söker vi personskadereglerare som vill arbeta med kvalificerad utredning i en utvecklande roll och bli en del av vår skadeorganisation.
Image
annonsbild10

 

 

Om tjänsten

Som personskadereglerare på Löf arbetar du med försäkringsmedicinsk utredning och ersättning på skadeståndsrättslig grund. I din roll arbetar du med att utreda om patienter som drabbas av skador i samband med vård och behandling har möjlighet att få ersättning. Till din hjälp har du erfarna kollegor, specialister och medicinska rådgivare. Samarbete och lärande är en självklar del av din arbetsdag.

Vi har ett öppet och trevligt klimat där det ständigt pågår utveckling och erfarenhetsutbyte.

Om dig som medarbetare

För att passa in hos oss är du en social, prestigelös och lyhörd person. Du har en god analytisk förmåga att sortera information och dra slutsatser. För att lyckas i rollen behöver du vara bekväm med att fatta beslut och vara tydlig i din kommunikation. I din roll som personskadereglerare har du många olika kontaktytor och det är därför viktigt att ha en god samarbetsförmåga. Du är resultatorienterad och har ett strukturerat arbetssätt. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Dina erfarenheter

Vi ser gärna att du har relevant akademisk utbildning. Det är meriterande om du har några års arbetslivserfarenhet från exempelvis myndighet, sjukvård, försäkringsbolag eller utredningsarbete.

Inte vilket jobb som helst

På Löf arbetar vi mål- och värderingsstyrt. Våra värdeord, Aktiv, Effektiv, Respektfull, och Professionell, genomsyrar vårt sätt att arbeta.  

Precis som vi bryr oss om våra kunder, bryr vi oss om våra medarbetare och vill ge dig förutsättningar för utvecklas och göra ett så bra jobb som möjligt. Vi erbjuder en god företagskultur, ett omfattande kompetensutvecklingsprogram, breda hälso- och personalvårdsinsatser och nära samverkan med dina kollegor. Vi har också valt att ha ett flexibelt arbetsupplägg och vår arbetsplats finns i moderna lokaler centralt placerat i Stockholm.

Om oss

Löf är det ledande försäkringsbolaget inom patientskador. Vårt uppdrag är att utreda och lämna ersättningen till patienter som skadas i vården, samt bidra till att antalet vårdrelaterade skador minskar. Vår arbetsplats ligger på Södermalm i Stockholm och tillsammans är vi cirka 190 medarbetare som jobbar med försäkring, skadereglering och patientsäkerhet.  Mer information om Löf hittar du på www.lof.se

Kom och jobba med oss

Skicka cv och personligt brev när du söker tjänsten. Eftersom urvalsprocessen sker löpande är det bra om du skickar in din ansökan så snart som möjligt. 

Personuppgifterna i din ansökan behandlas enbart i rekryteringssyfte och kommer att sparas i maximalt två år.

Kontakt:

Mia Fridlizius, Facklig representant, SACO
08-551 011 35
mia.fridlizius@lof.se

Lisbeth Nylén-Bakurin, Facklig representant, Forena
08-551 010 35
lisbeth.nylen-bakurin@lof.se

Anja Brunberg, Gruppchef skadecenter
08-505 581 73
anja.brunberg@lof.se

Markus Hofrén, Gruppchef skadecenter
08 551 011 57
markus.hofren@lof.se

Tjänst:
Personskadereglerare
Företag:
Löf
Placeringsort:
Stockholm
Publiceringsdatum:
2023-09-12
Sista ansökningsdag:
2023-10-01