VD Claims Link AB
Söderberg & Partners
VD Claims Link AB

Claims Link AB är en framgångsrik verksamhet inom skadereglering och försäkring. Vi söker en lösningsorienterad och affärsdriven vd som vill fortsätta att utveckla och driva verksamheten med ett fokus både på den operativa verksamheten samt på tillväxt.

Claims Link AB är en del av en nordisk skadehanteringsverksamhet som tillhandahåller funktioner inom skadereglering. Claims Link AB hanterar och reglerar skador inom transport, leasing, motorskador och konsumentrelaterade affinityprodukter, och vår ambition är att kunna hantera samtliga försäkringsrelaterade produkter. Claims Link AB har idag 13 medarbetare och en omsättning på ca 10 MSEK. Verksamheten förväntas växa kraftigt framöver. Det norska moderbolaget Claims Link AS är en av Norges största fristående skaderegleringsverksamheter med 60 anställda och en omsättning på 120 MNOK.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av försäkring, med fördel inom skadereglering. Genom tydligt ledarskap, och med ett stort driv, leder du verksamheten till nya nivåer. En del av ditt uppdrag kommer också handla om att driva projekt för att konvertera manuella processer till digitala lösningar. Du kommer ha en hel del samarbete med de andra verksamheterna i norden och arbetar över landsgränserna.

Vi erbjuder:

  • Ett spännande uppdrag i en av Sveriges mest dynamiska och snabbast växande affärsmiljöer
  • Konkurrenskraftiga villkor och resultatbaserad bonus
  • Flexibilitet i möjligheter att rotera arbetsplats, t.ex. att arbeta viss del hemifrån och även på huvudkontoret på Regeringsgatan i Stockholm

 

Kvalifikationer:

  • Relevant högre utbildning, t.ex. inom ekonomi
  • Erfarenhet och kunskap inom försäkring och skadereglering
  • Erfarenhet inom ledarskap och sälj
  • Erfarenhet av budgetarbete och ekonomisk rapportering
  • God affärsengelska i tal och skrift

 

Vi söker dig som är lösningsorienterad och nytänkande. En lagspelare som sprider positivitet och tycker om att ha kontakter både inom och utom den egna verksamheten.

Anställning: Heltid
Anställningsstart: Efter överenskommelse
Placering: Elektravägen 53, Hägersten
Sista ansökningsdag: 2019-01-31
Kontaktperson: Mille Haslund Mellbye, +47 995 83 591

Stockholm
9178e270 (anges alltid vid ansökan)
2019-01-09