Företagsrådgivare sak
Länsförsäkringar Jönköping
Företagsrådgivare sak

Vårt uppdrag är att med fokus på Länsförsäkringars företagskunder säkerställa ett komplett försäkringsskydd men också att erbjuda långsiktiga förslag på helhetslösningar ur vårt totala produkterbjudande gentemot företagssegmentet.  På grund av kommande pension behöver vi nu dig som vill vara med och arbeta för detta och ser det som en spännande möjlighet att få kliva in i denna roll.  
 
Om jobbet 
Försäkringsrådgivare Sak arbetar med fokus på våra företagskunder för att säkerställa ett komplett försäkringsskydd för företagaren. Du arbetar utifrån och mäts mot både kvantitativa och kvalitativa mål, där ett av de viktigaste målen är positivt premietillväxt med lönsamhet. Vårt mål är också att bredda kundens engagemang hos Länsförsäkringar. Viss del av produkterbjudandet säljer du själv och andra delar vidareförmedlar du till kollegor inom Länsförsäkringar.  
 
Som företagsrådgivare planerar och strukturerar du upp ditt arbete och dina dagar på ett självständigt sätt. Du drivs och trivs med att skapa dina egna affärstillfällen och arbetar utifrån stor frihet men också stor tillgänglighet gentemot kund. Till din hjälp har du produktspecialister och riskingenjörer som erbjuder specialistkunskaper.
 
Exempel på arbetsuppgifter är: 

Aktivt vårda befintligt bestånd av företagskunder för att säkerställa att de alltid är rätt försäkrade och trygga i sitt engagemang 
Utveckla och hålla en hög servicenivå mot befintligt bestånd 
Utforma försäkringsförslag till både befintliga och nya kunder 
Bidra till merförsäljning och hålla en helhetsbild på befintliga kunder  
Bygga nya affärsrelationer genom aktiv nykundsbearbetning 

 
Vem är du? 
Vi söker dig som har arbetat med försäljning till företagskunder, vill och har förmåga att sätta dig in i digitala kanaler och arbetssätt samt har goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
 
Har du arbetat med tjänsteförsäljning, i en säljande roll på fältet eller har försäkringskunskap från tidigare arbete eller utbildning ser vi det som meriterande. Även ytterligare språkkunskaper kan vara meriterande.
 
För att trivas och lyckas i denna roll tror vi att du är en person som är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang. Du skapar naturligt kontakter och underhåller relationer. Arbetet bygger till stor del på dina egna initiativ och att du själv sätter igång aktiviteter och uppnår resultat och det är också viktigt att ha förmågan att förbli motiverad och effektiv i alla lägen.
 
Vi tror att du är en person som sätter upp höga mål och arbetar hårt för att uppnå dem och inte är rädd för att ta hjälp av det stöd och den kompetens som finns både i teamet och andra funktioner i bolaget.  
 
Om oss 
Länsförsäkringar Jönköping ingår i en grupp av 23 lokala och kundägda länsförsäkringsbolag som erbjuder ett komplett utbud inom bank, försäkring och fastighetsförmedling. Vi finns nära våra kunder på 14 platser i länet och kan därmed lägga kraft på att lära känna kunderna och deras behov. Som kundägt bolag lägger vi också mycket av vårt fokus på att skapa trygghet i vardagen. Därför arbetar vi aktivt med att förebygga skador och olyckor, något som också är bra för miljön och samhället omkring oss.
 
Mer information och ansökan 
För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Joakim Gustavsson, tfn 036-19 90 76. Facklig kontaktperson är Anders Rosberg, tfn 036-19 91 39.

Jönköping
8ab0ffce (anges alltid vid ansökan)
2019-01-09