Skadereglerare
Gjensidige Försäkring
Sjuksköterska till vårdplaneringen

Gjensidige Försäkring söker sjuksköterska med hjärtat på rätta stället, en kollega som vill vara med och skapa marknadens absolut bästa sjukvårdsförsäkring!  

Som sjuksköterska på vår vårdplanering är du hjärtat i vår verksamhet och ansiktet utåt till våra kunder. Vi är ett litet men tajt gäng som jobbar nära varandra och vi tror att du är engagerad, nyfiken och flexibel. Framför allt så har du alltid kunden i fokus! Tjänsten är en allmän visstidsanställning på heltid under 11 månader.     

Om tjänsten  

Som sjuksköterska hos oss blir du en del av ett team om fem personer där ni tillsammans ansvarar för att ge bästa möjliga service och bemötande till våra sjukvårdskunder. Du hjälper våra kunder med medicinsk rådgivning och planering av vårdinsatser utifrån behov och försäkringens omfattning, främst över telefon, men även via chatt och mejl. I rollen ingår också vissa administrativa uppgifter som exempelvis hantering av remisser och offerter samt ersättning till vårdgivare.

Vem är du?

Vi söker dig som brinner för god kundkontakt, men som också vill vara en del av ett samarbetande team som har kul på jobbet! För att trivas hos oss bör du vara anpassningsbar och tycka det är spännande att delta i utveckling, både av företaget och avdelningen. Rollen som sjuksköterska hos oss passar bäst för dig som har ett genuint intresse för vård och omsorg samtidigt som du trivs i en servicefunktion där du har mycket kontakter över telefon. Du blir en del av ett initiativrikt team där alla hugger i där det behövs.     

Vi söker dig som utöver att lockas av ovan beskrivna arbetsuppgifter, även:

• Är legitimerad sjuksköterska  

• Har minst ett par års relevant yrkeserfarenhet inom vårdyrket. Du får gärna ha erfarenhet från liknande uppdrag i försäkringsbranschen  

• Har telefonvana med hög servicekänsla och goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift  

• Har en väl utvecklad förmåga att ta snabba beslut som är väl förankrade i medicinsk kunskap i din telefonrådgivning  

• Är noggrann och lösningsorienterad  

• Är engagerad och gärna fattar egna beslut  

• Har en god samarbetsförmåga  

• Tycker om att vara en del av ett litet team där möjligheten att påverka processer och arbetssätt är mycket stor  

Om vår sjukvårdsaffär  

Inom ramen för affärsområdet Personförsäkringar ingår sjukvårdsförsäkringar men också övriga personförsäkringar för såväl privat- som företagskunder. Vi försäkrar idag cirka 11 000 sjukvårdskunder, med en målsättning att växa lönsamt genom att utmana marknaden och skapa riktigt bra försäkringserbjudanden.  

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vid frågor är du välkommen att kontakta Anna Zetterqvist på mail anna.zetterqvist@gjensidige.se eller telefon +46 708562275.  

Stockholm
56418b7b (anges alltid vid ansökan)
2019-01-04