Skadereglerare
If P&C Insurance
Skaderelgerare till Ansvarsskador

Kom och jobba med oss på Nordens ledande sakförsäkringsföretag och hjälp oss att skapa trygghet för våra 3.6 miljoner kunder. Bli en del av skadeorganisationen Business Claims som handlägger Ansvars-, Egendom-, Transport- samt Motorskador för Ifs kunder inom affärsområdena Företag samt Industri. Den aktuella tjänsten avser avdelningen Ansvarsskador och vår avdelning hanterar både svenska samt internationella ansvars- och rättsskyddsskador. För att förstärka enheten så söker vi nu en skadereglerare med intresse för entreprenadansvar och konsultansvar avseende tekniska konsulter. Du kommer att ingå i ett ambitiöst team med cirka 23 medarbetare placerade i Stockholm, Sundsvall, Malmö och Köpenhamn. Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort i Stockholm, Sundsvall eller Köpenhamn.

Om tjänsten

Som skadereglerare på If kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att utreda försäkringstagarens ansvar vid skadeståndskrav riktade mot Ifs företags- samt Industrikunder. Du kommer att föra förhandlingar med motparter, advokater och andra försäkringsbolag samt även agera projektledare med uppdrag att driva en affärsorienterad- samt proaktiv skadehanteringsprocess. Kundservice är en av Ifs hörnstenar och vårt mål är att göra det så enkelt som möjligt för våra kunder – vår skadereglering sker därför alltid med starkt fokus på att skapa trygghet för våra kunder.

Arbetet är i mångt och mycket självständigt och det är viktigt att du har initiativkraft att driva ärendena framåt. Arbetet kommer att bestå av både större och komplexa skador men även frekvensskadehantering. Den grupp som du kommer att ingå i har en oerhört stark sammanhållning och stöttar varandra mycket i det dagliga arbetet. Det finns stor möjlighet till utveckling i rollen beroende på din vilja och kompetens.

Vi söker dig som

  • har en juristutbildning (Svensk jur kandidat- eller affärsjuridisk examen)
  • har relevant arbetslivserfarenhet av entreprenadansvar/konsultansvar avseende tekniska konsulter, antingen t.ex. från jurist- eller advokatbyrå eller försäkringsbolag
  • har genuin servicekänsla med fokus på kund
  • är skicklig att skapa bra affärsrelationer
  • gillar ett högt tempo
  • har god analytisk och pedagogisk förmåga
  • har vana att fatta egna beslut och arbeta självständigt och driva processer framåt
  • har lätt att uttrycka dig i tal och skrift
  • har goda kunskaper i svenska och engelska


För mer information, kontakta:

Alexandra Kempe, Head of Liability Claims Sweden, 070-922 95 25

Välkommen med din ansökan senast den 1 februari 2019.

Bifoga CV och personligt brev i din ansökan.

Stockholm
22d9d3ea (anges alltid vid ansökan)
2019-01-02