Teknisk Skadereglerare
Insurance Engineering Services
Insurance Engineering Services söker tekniskt intresserad medarbetare

Insurance Engineering Services - IES - söker en byggtekniker/-ingenjör som känner sig starkt motiverad att arbeta på ett nytt och växande konsultföretag inom försäkringsbranschen.

IES startades 1996 och är idag ett innovativt, internationellt europeiskt konsultföretag med ständig tillväxt där vi förbinder tradition med innovation och följer marknadens ständiga utveckling och nyorientering och erbjuder en innovativ kundorienterad service. IES, har utöver sitt huvudkontor i Italien, även säten i Frankrike, Storbritannien, Tyskland, Polen, Rumänien och Turkiet. För mer info se www.iesweb.net.

Företaget IES Nordic, med kontor i Stockholm, är en liten hub som startades i början av 2013 och har sedan dess haft en positiv utveckling och söker nu en ny medarbetare för att stödja oss i skadereglering/-hantering och att utveckla den svenska marknaden. Vi jobbar med skadereglering på försäkringsmarknaden och vi erbjuder våra kunder en bred teknisk kompetens och hantering av skador.

Arbetsuppgifter:
I rollen som byggtekniker/-ingenjör inom skadereglering kommer du att successivt att bli projektansvarig för skador som hanteras av dig med nästan daglig kundkontakt. Du ska snabbt kunna sätta dig in i olika tekniska sammanhang/skadeområden och sedan analysera helheten och göra en sammanställning och rapportering med en egen bedömning och eventuell rådgivning. Posten innebär resor inom Sverige.

Bakgrund:
Vi tror att den lämpliga kandidaten har en teknisk bakgrund med några års arbetserfarenhet (minst 2-3 år) från byggteknik eller motsvarande, gärna med erfarenhet inom försäkringsbranschen. Vi förutsätter att du har ett intresse för teknik i allmänhet. Denna tjänst kräver mycket goda kunskaper i svenska samt engelska i både tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Du kommer att arbeta under eget ansvar, både självständigt och i projektform, där bra kommunikation och initiativförmåga är viktiga egenskaper. Du tycker att problemlösning är stimulerande och har en hög analytisk förmåga. Vi tror dessutom att du är en noggrann och strukturerad person med sinne för detaljer och Du ska dessutom vara flexibel, serviceminded samt beredd på att resa inom Sverige. Körkort är ett krav.

Start är så snart som möjligt så ansök snarast med CV och personligt brev, vi intervjuar löpande. 

Om du vill ha mer information eller söka denna tjänst, kan du göra det till: stockholm@iesweb.net

Stockholm
stockholm@iesweb.net
302ee0cb (anges alltid vid ansökan)
2018-12-30