Skadereglerare
Stockholmsregionens Försäkring AB
Var med och bygg upp vårt skadeteam! Stockholmsregionens Försäkring AB söker skadereglerare

Om oss
Stockholmsregionens Försäkring AB (’SRF’) ägs av och försäkrar 21 kommuner i Stockholms Län. SRF:s uppdrag är att till ägarkommunerna, tillika försäkringstagarna, tillhandahålla effektiva försäkringslösningar, underlätta skadehanteringsarbetet genom förstklassig skadeservice samt att aktivt bistå kommunerna i arbetet med att minimera skaderisker och skadekostnader. SRF utfärdar sakförsäkringar för egendom, ansvar och fordon samt kollektiv olycksfallsförsäkring.

SRF har idag 10 medarbetare och vårt kontor är beläget på Mäster Samuelsgatan 60 ett stenkast från Stockholms centralstation.

Var med och bygg upp vårt skadeteam
SRF:s skadeteam består av en skadechef och tre skadespecialister och merparten av skaderegleringen sker idag med hjälp av externa leverantörer. För att ytterligare förbättra vår skadeservice stärker vi skadeteamet och söker nu erfarna skadereglerare inom alla våra försäkringsområden.

Beskrivning av tjänsterna
Som skadereglerare ansvarar du för hela processen från skadeanmälan tills att ärendet är reglerat och avslutat. Tjänsten innebär utredningsarbete och beslut om ersättningsfrågor utifrån försäkringsvillkor, praxis och gällande lagstiftning. Du arbetar självständigt men som en viktig del av ett kompetent och erfaret skadeteam. Förutom reglering av försäkringsärenden innehåller arbetet även rådgivning kring skadeärenden, skadehantering och skadeförebyggande arbete till våra kunder och samarbetspartners.

Skadeteamet arbetar tillsammans mot uppsatta mål och alla i teamet deltar och bidrar till det ständiga förbättrings- och utvecklingsarbetet som krävs för att säkerställa effektiv skadehantering och bra service till våra kunder.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har adekvat utbildning och flerårig erfarenhet som skadereglerare inom en eller flera av de aktuella försäkringsområdena egendom, ansvar, fordon (trafik och kasko), olycksfall och personskador (skadestånd). Erfarenhet från arbete med försäkringsfrågor och skadehantering i kommunal verksamhet är meriterande men inget krav.

Personliga egenskaperGlad, trevlig, positiv och utåtriktad

 • Glad, trevlig, positiv och utåtriktad
 • Hög servicekänsla
 • Engagerad, affärsmässig, lösningsorienterad
 • Arbetar med kvalitét och långsiktighetStrukturerad och ordningsam
 • Är saklig, rättvis och konsekvent
 • Agerar aktivt och slutför arbetsuppgifterna
 • Har lätt för att skapa goda relationer med kollegor, kunder och samarbetspartners
 • Är självgående och tycker om att ta ansvar
 • Tycker om att och har lätt för att arbeta i team
 • Har lätt för att kommunicera i såväl tal som skrift för att kunderna på ett enkelt sätt ska kunna ta till sig din information
 • Goda kunskaper i MS Officepaket
   

För att passa i rollen som skadereglerare hos SRF lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och erfarenheter.

SRF är i en intressant fas där du tillsammans med bolaget har stora möjligheter att utvecklas!

Kontakt och ansökan
Välkommen att skicka ansökan med personligt brev och CV till maria.scheele@srfab.net redan idag men senast 2019-02-15. Vänta inte med din ansökan eftersom urval till intervju kommer att göras löpande under ansökningstiden.

Vill du veta mer om tjänsterna är du välkommen att kontakta Maria Scheele på telefon 070-764 66 31 eller via mail maria.scheele@srfab.net.

Besök gärna vår hemsida: www.srfab.net

Stockholm
maria.scheele@srfab.net
6979b0e7 (anges alltid vid ansökan)
2018-12-17