Tekniker
Gjensidige Försäkring
Tekniker inom fordon till vår avdelning Leverantörsutveckling

Gjensidiges skadeavdelning består av ca 90 medarbetare inom motor-, civil- och företagsförsäkring. Gruppen Leverantörsutveckling ansvarar för att utveckla och förbättra samarbetet med Gjensidiges avtalsleverantörer inom fordon och byggnation samt säkerställa kvaliteten i våra reparationsprocesser och en god kundservice. Gjensidige strävar efter att ligga i marknadens framkant gällande effektivitet och teknikutnyttjande, och arbetsuppgifterna inom Leverantörsutveckling har under de senaste åren förändrats i grunden. Vi söker nu en tekniker inom fordon som kan se möjligheter att kunna bidra med att skapa ett mer modernt arbetssätt där vi värdesätter goda relationer med det avtalsnätverk som vi har.

Om tjänsten
Som tekniker för Leverantörsutveckling arbetar du för att säkerställa kostnadseffektiva reparationer med hög kundnöjdhet och god kvalitet. Detta sker såväl genom kontinuerliga förbättringar av arbetssätt och rutiner, som genom digitalisering och automatisering. Samtidigt arbetar du med att säkerställa att våra leverantörer följer det samarbetsavtal som vi har med dem. I tjänsten kan det ingå besiktning ute hos våra leverantörer då och då, men med den utveckling vi går mot kommer besiktningarna att minska.

Placeringsort är Stockholm och arbetsområdet är hela landet.

Vem är du?
För att lyckas som tekniker på vår avdelning Leverantörsutveckling behöver du ha stor förståelse för de för de bakomliggande kostnadsdrivarna i reparation och inlösen. Du ska god erfarenhet av att arbeta i Cabas. Vi ser gärna att du har CVDA utbildning och kunskap och förståelse av CAB Autoreply.

Du har god förmåga att samarbeta med dina kollegor inom gruppen och i övriga avdelningar inom den svenska organisationen.

Sist, men inte minst, söker vi dig som har en vilja att vara med i arbetet att utveckla framtidens teknikavdelning. På Gjensidige tror vi att vi som bolag lyckas genom ett högt engagemang och arbetsglädje, och vi värdesätter humor, flexibilitet och förändringsvilja.

Vi söker dig som…

- har teknisk kunskap av fordon

- har erfarenhet av att arbeta med skadeförsäkring

- är analytisk och strukturerad

- har en stark egen drivkraft och arbetar lösningsorienterat

- har hög integritet

- har ett intresse för människor och relationer

Om oss
Med samlade erfarenheter från den nordiska försäkringsbranschen erbjuder vi traditionella försäkringar till privatpersoner och företagare. Genom Gjensidige i Norge har vi en stabil plattform att stå på när vi etablerar varumärket Gjensidige i Sverige. I Norge är vi det största sakförsäkringsbolaget med anor sedan 1816. Gedigen erfarenhet av traditionella försäkringsprodukter kombinerat med ett modernt sätt att driva och utveckla ett försäkringsbolag. För att kunna ge förstklassig service i alla led och utveckla Gjensidige till en mycket konkurrenskraftig och kundfokuserad aktör kommer vi under de närmaste åren att kraftigt expandera och utöka vår verksamhet. Gjensidige Sverige har idag 300 anställda.

Har du frågor om tjänsten är du vlkommen att kontakta rekryterande chef Peter Melin. Tel: + 46 709489046, e-post: Peter.Melin@gjensidige.se

Stockholm eller Malmö
92ec8a5b (anges alltid vid ansökan)
2018-12-13