Jurist, Regelverksstöd
Länsförsäkringar Skåne
Jurist, Regelverksstöd

Vi söker nu en engagerad jurist med placering på vårt huvudkontor i Helsingborg.  

Arbetsbeskrivning 
Du kommer att arbeta brett och bistå bolaget inom regelefterlevnad, riskhantering och intern styrning och kontroll. Du kommer att stötta och koordinera arbetet inom dessa områden, driva arbetet med interna regelverk och styrdokument inklusive dess implementering, tolka och tillämpa lagar och andra regler, delta i projekt, hålla utbildningar och vara ett stöd i regelverksfrågor.  

Du rapporterar till Bolagsjurist och kommer att ha sekreteraruppdrag i bl.a. styrelseutskott och tjänsten är en tillsvidareanställning.

Du erbjuds en spännande roll som jurist hos oss där vi sätter höga mål och du får fullt stöd för att lyckas och kunna göra det lilla extra. Vi har en värdegrund där vi ställer upp för varandra som gör att vi stärker gruppkänslan och dig som individ för att kunna utvecklas i rollen. Mångfald värderas högt i vår verksamhet och vi lägger stort fokus på hälsa för att skapa balans mellan jobb och fritid. 

Vem är du? 
Vi vill att du är en jurist med minst tre års relevant arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har kunskap och erfarenhet av de regelverk som berör bank-, försäkrings- eller värdepappersmarknadsområdet, t.ex. Solvens 2, MIFID 2 eller IDD. Erfarenhet från försäkringsbolag, bank eller annat relevant finans- eller konsultföretag inom compliance, risk eller intern kontroll är extra meriterande.  

Som person är du strukturerad, noggrann, resultatorienterad och har hög arbetskapacitet. Vidare är du positiv och har god samarbetsförmåga, integritet och ett prestigelöst förhållningssätt. Din kommunikativa förmåga hjälper dig att skapa positiva relationer med kollegor och externa kontakter samt att föra fram ditt budskap på ett pedagogiskt och tydligt sätt. Du är analytisk och talar och skriver både svenska och engelska obehindrat. Vi sätter högt värde i att du är initiativrik, proaktiv, lösningsorienterad och ansvarstagande. 

Vill du veta mer?  
Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta bolagsjurist Helena Arcombe
på 042 - 633 85 51.  

Facklig representant är Rose-Marie Thuné 042.633 82 32 och ansvarig HR är Sara Bülow Fransson, sara.bulowfransson@lansforsakringar.se 

Ansökan:  
Längre ansökningstid på grund av kommande julledighet men tveka inte att skicka in din ansökan så snart som möjligt då vi läser löpande.  


Så tänker vi
Vi arbetar för att ge våra kunder ett enklare och tryggare liv. Det gör vi genom våra kompletta erbjudanden av försäkrings-, bank-, och fastighetsförmedlings-tjänster. Eftersom våra kunder äger oss är det också naturligt att vi engagerar oss längre än så genom vårt samhällsengagemang och breda utbud av kunskap och råd kopplat till boende, företagande, hälsa och ekonomi. Det går väldigt bra för oss och därmed också för våra 400 000 delägare i Skåne.

Så jobbar vi
Varje dag hjälper vi våra kunder, delägarna, att få ett enklare och tryggare liv. En anledning till att vi lyckas så bra är vår starka värdegrund och att vi alltid vill göra det där lilla extra, både för kunderna och för varandra. Så, vill du engagera dig och utvecklas tillsammans med härliga kollegor är vi säkra på att du kommer att trivas hos oss. Så enkelt är det.

Helsingborg
8c86271d (anges alltid vid ansökan)
http://www.lf.se
2018-12-06