.Net Utvecklare
Min Pension i Sverige AB
.Net Utvecklare till Min Pension i Sverige AB

Webbplatsen minPension.se bygger på informationsinsamling och prognoser och har idag hjälpt över 3,4 miljoner användare i Sverige att få koll på sin pension. Min Pension i Sverige AB som driver webbplatsen står nu inför en snabb utveckling och expansion där vi kommer gå från ett till flera olika verktyg för våra användare. Vi har flera stora och strategiska projekt framför oss och behöver därför komplettera vårt grymma team med en .Net Utvecklare med inriktning integrationer mot pensionsbolag och pensionsprognoser.

Organisation och arbetsuppgifter
minPension består i dagsläget av tolv anställda medarbetare som sitter på Karlavägen i Stockholm. Till vår hjälp har vi också ett antal externa konsulter och underleverantörer. Du kommer ingå i vårt team som består av verksamhetsutvecklare, kravanalytiker, service designer, grafiker, UX-research, produktägare, försäkringsspecialister, systemutvecklare, projektledare och IT-arkitekter. Din organisatoriska hemvist är på minPensions IT-enhet där du rapporterar till IT-chefen.

I rollen som .Net Utvecklare kommer du arbeta med backendutveckling med fokus på att hantera information via Mis-Life från berörda pensionsbolag och prognosberäkningar. Då vi i dagsläget har lagt ut en stor del av denna verksamhet på konsultbasis kommer du få en unik möjlighet att sätta prägel på vår interna IT-avdelning.

Vem är du?
Vi ser gärna att du har relevant högskoleutbildning inom data- eller systemvetenskap. Du är en resultatinriktad och strukturerad person som är van vid att dokumentera ditt arbete. Samtidigt har du inget emot att arbeta i en dynamisk miljö där ingen dag är den andra lik och du hela tiden rör dig mellan olika abstraktionsnivåer. Du har förmåga att skapa en helhetsbild över vad som ska utvecklas i hanteringen av information och beräkning samtidigt som du också kan hålla reda på detaljer i olika pensionsprodukter. 

Att du har erfarenhet som .Net Utvecklare på bank- eller försäkringsbolag alternativt förmedlarbolag med fokus på Mis-Life och Pensionsprognoser ser vi som mycket meriterande. 

Vill du vara med och sätta din prägel på ett bolag i expansion?
Sök jobbet redan idag! Vi erbjuder en unik chans att verkligen kunna påverka en hel bransch, mitt i skärningspunkten mellan stat och försäkringsbolag.

Sista ansökningsdag är den 16 december 2018. Har du frågor kring tjänsten går det bra att kontakta IT-chef Patrik Berg på tfn 08-522 785 48. Facklig kontaktperson (FTF) är Helena Myrnäs på tfn 08-522 782 71. Vi har höga ambitioner när det gäller mångsidig kompetensförsörjning och välkomnar därför sökanden som kompletterar bolaget avseende jämställdhet och mångfald.

Stockholm
96573d15 (anges alltid vid ansökan)
2018-12-04