Innesäljare Lantbruk
Länsförsäkringar Skåne
Innesäljare Lantbruk

Vi söker nu en engagerad och framåt Innesäljare Lantbruk med placering i Lund som vill vara med och utveckla Länsförsäkringar Skåne genom att göra det lilla extra! 

Som innesäljare arbetar du med försäljning av våra produkter inom försäkring samt bokar möten till kollegor. Du arbetar med inkommande telefon samt proaktivt försäljningsarbete. Du arbetar mot uppsatt budget och kontinuerlig uppföljning av resultat och kundnöjdhet är en viktig del i jobbet.  

I ditt arbete möter du främst lantbrukskunder men också privat– och företagskunder och du trivs med att serva och är en mästare på att identifiera kundens verkliga behov. Samtidigt som du arbetar självständigt så är samarbetet med kollegorna i teamet och övriga bolaget väsentligt för framgångarna. 

Din bakgrund och erfarenhet 

Vi söker dig som trivs med att prata med människor och som vill ligga i framkant. Vi ser att du har gymnasieutbildning samt ett stort intresse av försäljning, service och har lätt för att skapa värdefulla relationer med våra kunder som också är våra ägare. Du värdesätter god kvalitet och har sinne för affären. 

Vi ser att du har god kunskap om eller hyser ett stort intresse för lantbruksmarknaden/ den gröna näringen och vi ser det som meriterande om du är lantmästare eller har annan motsvarande eftergymnasial utbildning. Alternativt om du redan har god kunskap om sakförsäkring.

Dina personliga egenskaper 

Du hanterar varje kundkontakt med fingertoppskänsla, service och affärsmässighet. Du är lösningsorienterad och hittar alltid nya möjligheter. Högt uppsatta mål ökar din drivkraft och du är uthållig och vill alltid lyckas. Du är initiativrik och sprider en positiv känsla bland dina kunder och kollegor. Du värdesätter goda relationer och tycker om att delta på olika kundaktiviteter. 

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering.  

Kontakt

Har du frågor eller funderingar kring tjänsten och Länsförsäkringar Skåne är du välkommen att kontakta Johan Johnsson 040-633 85 43. Facklig kontaktperson för FTF är Björn Lindwall, 046-433 80 68. Ansvarig HR är Sara Bülow Fransson, sara.bulowfransson@lansforsakringar.se 

Ansökan: 

Vi tillämpar löpande urval under december så vi önskar ha din ansökan så snart som möjligt men senast den 6 januari 2019. 

Så tänker vi
Vi arbetar för att ge våra kunder ett enklare och tryggare liv. Det gör vi genom våra kompletta erbjudanden av försäkrings-, bank-, och fastighetsförmedlings-tjänster. Eftersom våra kunder äger oss är det också naturligt att vi engagerar oss längre än så genom vårt samhällsengagemang och breda utbud av kunskap och råd kopplat till boende, företagande, hälsa och ekonomi.
Det går väldigt bra för oss och därmed också för våra 400 000 delägare i Skåne.

Så jobbar vi
Varje dag hjälper vi våra kunder, delägarna, att få ett enklare och tryggare liv. En anledning till att vi lyckas så bra är vår starka värdegrund och att vi alltid vill göra det där lilla extra, både för kunderna och för varandra. Så, vill du engagera dig och utvecklas tillsammans med härliga kollegor är vi säkra på att du kommer att trivas hos oss. Så enkelt är det.

Lund
78970c52 (anges alltid vid ansökan)
http://www.lf.se
2018-11-30