Medicinsk riskbedömare
Länsförsäkringar Fondliv
Medicinsk riskbedömare

Till Länsförsäkringar Fondliv söker vi dig med kunskap om medicinsk riskbedömning och erfarenhet av administration.

Om jobbet
• Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av att fatta väl avvägda och självständiga försäkringsmedicinska beslut utifrån hälsoförklaring och medicinska underlag samt informera kunden om beslutet
• Det finns många utmaningar och utvecklingsmöjligheter i tjänsten då du jobbar självständigt och med stort eget ansvar i komplexa bedömningar 
• Du får möjlighet att använda din medicinska kompetens och utvecklas inom personförsäkringsområdet

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som har medicinsk högskoleutbildning, motsvarande sjuksköterska eller sjukgymnast, eller har annan praktisk erfarenhet från vårdyrket. Om du har arbetat med medicinsk riskbedömning eller skadereglering på försäkringsbolag ser vi det som meriterande.

Som person har du en positiv inställning och vill utvecklas i ett härligt team.

Om oss
Länsförsäkringar Fondliv är ett dotterbolag till Länsförsäkringar AB. Inom Fondliv finns Livservice som ansvarar för medicinsk riskbedömning av personförsäkring med alla de moment som ingår, från inkommen ansökan till ett meddelat beslut till kunden. 

Länsförsäkringar Fondliv är länsförsäkringsgruppens fondförsäkringsbolag som erbjuder pensionssparande och trygghetslösningar främst inom tjänstepension. Vår målsättning är att ta en ledande position på liv- och pensionsmarknaden och vi strävar efter att våra liv- och pensionskunder ska uppleva Länsförsäkringar som begripliga, trygga och nära. 

Engagemang, tillit, professionalism och öppenhet är det som driver utveckling hos oss. I vår organisation leder återkoppling och uppföljning av dina prestationer affären framåt. Samma öppenhet som vårt starka varumärke står för strävar vi även efter internt. Mångfald värderas högt i vår verksamhet och vi lägger stort fokus på hälsa för att skapa balans mellan jobb och fritid. 
 
Mer information och ansökan 
Låter detta intressant? Då vill vi veta mer om dig! Vi arbetar med löpande intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 30 december, tveka inte att söka redan idag.

* Ann Hjertstedt, chef, telefon 08-588 455 60
* Johan Negert, medicinsk riskbedömare, telefon 08-588 424 83
* Bitte Franzén Molander, kontaktombud SACO, telefon 08-588 403 79
* Susanne Hirsch, kontaktombud FTF, telefon 08-588 406 35

Länsförsäkringar AB-koncernen har länsförsäkringsbolagens uppdrag att bedriva gemensamma affärer inom bank och försäkring, bedriva strategiskt utvecklingsarbete och ge service till bolagen inom områden som skapar effektivitet och skalfördelar. Allt för att skapa förutsättningar för länsförsäkringsbolagen att bli framgångsrika på sina respektive marknader.

Stockholm
815a090d (anges alltid vid ansökan)
2018-11-26