Personskadereglerare
Gjensidige Försäkring
Gjensidige söker personskadereglerare

Nu söker vi en driven personskadereglerare med erfarenhet av personskadereglering på skadeståndsrättslig grund. Avdelningen i Stockholm består idag av 14 engagerade medarbetare. Vi har ett stort fokus på kundupplevd kvalitet och vår målsättning är att kunden alltid ska känna att vi bryr oss.

Vem är du

Vi söker dig som har lång erfarenhet av personskadereglering av skada till följd av trafik. Vi vill att du har erfarenhet av akut- och invaliditetsskadereglering samt erfarenhet av PM skrivning. Har du erfarenhet av reglering av patientskador är det meriterande.

Kundfokus är en självklarhet för dig och du trivs med att ha kundkontakt via telefon. Det är viktigt att du kan kommunicera professionellt och tydligt både i tal och skrift. Som person är du målfokuserad, engagerad och ansvarstagande. Du gillar struktur, ordning och reda. Du har en positiv inställning som inspirerar andra kollegor i din närhet och som skapar goda samarbeten. Du räds inte att arbeta självständigt, ta egna initiativ eller ta tag i nya arbetsuppgifter. Du är prestigelös och söker stöd och hjälp när det behövs.

Vi erbjuder dig

Hos oss får du en trivsam arbetsplats med högt tempo, varm gemenskap och gott samarbete. Du får möjligheten att vara en del av en liten verksamhet i utvecklingsfas som är en del av en av Nordens största försäkringskoncerner med goda utvecklingsmöjligheter.

Intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Karolin Bernås +46 70 7290554.

Stockholm
5e0edd3d (anges alltid vid ansökan)
2018-11-13