Biträdande underwriter Transport
Länsförsäkringar Sak Försäkrings AB
Biträdande Underwriter Transport

Till Länsförsäkringar Sak gruppen Underwriting Transport inom Affärsområde Återförsäkring och Special söker vi nu en biträdande underwriter som brinner för service. 

 

Om jobbet 

I rollen ingår att löpande hantera kund- och avtalsadministration, besvara frågor kring försäkringsskydd, marknadsföra våra produkter och att stötta underwriters. I rollen ingår även egen underwriting i segmentet små- till medelstora företag och ansvar för en kundstock. Vi arbetar i kundteam kring större kunder, internationella program- och portfölj/ konceptlösningar. Arbetet sker i flera säljkanaler genom länsförsäkringsbolagen, Mäklarservice, förmedlare och direktaffär.  

Utifrån långsiktiga tillväxtmål har vi fokus på fortsatt produktutveckling, ökad samverkan med förmedlare och partners och försäljningsutveckling. Du bidrar bland annat genom att aktivt delta i utvecklingsarbete och att ge god service till våra samarbetspartners och kunder. Arbetet innehåller många kontakter med länsförsäkringsbolagssäljare, förmedlare, kunder och internationella partners. Arbetet är service- och säljinriktat och resor inom Sverige förekommer.

Du rapporterar till gruppchefen inom Transport, affärsområde Återförsäkring och Special. 

Vem är du?  

Du är en engagerad, prestigelös och en flexibel lagspelare. Du arbetar som assistent underwriter/ biträdande underwriter eller förmedlarassistent med koppling till Transport idag. Du har några års erfarenhet av försäkringsbranschen och ett upparbetat nätverk och god yrkesmässig förståelse för vår verksamhet. För att lyckas krävs att du har en god administrativ förmåga och ett sälj - och utvecklingsorienterat förhållningssätt.  

Du bör vara social och tycka om att samarbeta, men också kunna arbeta självständigt och ta stort eget ansvar. Du har ett utpräglat intresse för service och drivs av att hjälpa andra samt att utvecklas själv. Du har förmågan att bygga och upprätthålla relationer och du trivs med ett högt tempo och många olika arbetsuppgifter.

God förmåga att utrycka sig muntligen och skriftligen på engelska och svenska är krav för denna roll. 

Om oss

Länsförsäkringar Sak är ett dotterbolag till Länsförsäkringar AB där affärsområde Återförsäkring och Special finns. De hantera återförsäkring för länsförsäkringsbolagen, att placera avgiven återförsäkring samt att teckna utländsk återförsäkring inom utvalda områden mot uppsatta mål och lönsamhetskrav.  

Engagemang, tillit, professionalism och öppenhet är det som driver utveckling hos oss. I vår organisation leder återkoppling och uppföljning av dina prestationer affären framåt. Samma öppenhet som vårt starka varumärke står för strävar vi även efter internt. Mångfald värderas högt i vår verksamhet och vi lägger stort fokus på hälsa för att skapa balans mellan jobb och fritid.

Mer information och ansökan  

Låter detta intressant? Då vill vi veta mer om dig! Vi arbetar med löpande intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 22 november, så tveka inte att söka redan idag. 

Vi svarar gärna på dina frågor

  • Murielle Klausen Grudet, chef Transport, Återförsäkring och Special, telefon 08-588 419 74

  • Linnéa Niklasson, kontaktombud FTF, telefon 08-588 413 81

  • Anna Sandqvist, kontaktombud SACO, telefon 08-588 416


Länsförsäkringar AB-koncernen har länsförsäkringsbolagens uppdrag att bedriva gemensamma affärer inom bank och försäkring, bedriva strategiskt utvecklingsarbete och ge service till bolagen inom områden som skapar effektivitet och skalfördelar. Allt för att skapa förutsättningar för länsförsäkringsbolagen att bli framgångsrika på sina respektive marknader.

Stockholm
d1767bbf (anges alltid vid ansökan)
2018-11-09