Försäkringsspecialist
Klövern
Vi söker försäkringsspecialist till Klövern

Klövern är ett börsnoterat fastighetsbolag som med närhet och engagemang erbjuder attraktiva kommersiella lokaler och utvecklar bostäder i tillväxtregioner. Bolagets vision är att skapa attraktiva och hållbara miljöer för framtidens företag och boende. Det kräver ett aktivt byggande av stadsdelar, områden och olika näringslivskluster.

Vi söker försäkringsspecialist till Klövern

Vi söker nu dig som vill du bygga upp Klöverns interna funktion för försäkringsfrågor. Trivs du i en utvecklingsorienterad miljö där man får arbeta både strategiskt och operativt? Gillar du att ha många kontaktytor och att få skapa din egen tjänst i ett snabbväxande, värderingsstyrt bolag med höga ambitioner? Då kanske du är vår nya försäkringsspecialist!

Tjänsten

Som försäkringsspecialist ansvarar du för att bygga upp funktionen och blir vår expert inom området. Rollen innebär att vara rådgivare och projektledare gentemot organisationen gällande främst försäkringar och risker men även i säkerhetsfrågor. Du kommer att arbeta nära verksamheten vid försäkringsärenden och i att utbilda medarbetare. I rollen ingår även att stödja organisationen inom säkerhetsområdet och kartlägga behov. Dina ansvarsområden är:

 • Skapa, utveckla och leda funktionen
 • Verksamhetsstyrning och planering
 • Skapa och genomföra systematiskt försäkringsarbete
 • Riskhantering av operationella och strategiska risker
 • Stötta affärsenhetscheferna vid skador och agera rådgivare
 • Utbilda verksamheten i skadehantering
 • Samordna centrala funktionerna gällande försäkring- och säkerhetsfrågor tillsammans med jurist, HR, tekniska chefen och IT-chefen
 • Följa upp och bevaka befintliga avtal
 • Genomföra kartläggning inom säkerhetsområdet
 • Stödja organisationen inom systematiskt säkerhetsarbete
 • Säkerställa att löpande verksamhet sker i linje med arbetet i övriga bolaget


Tjänsten utgår från Klöverns kontor i Kista.

Vi erbjuder

Här får du chansen att skapa din egen tjänst och du får stora möjlighet att påverka i ett av Sveriges största fastighetsbolag. Du får en unik möjlighet att bygga upp en viktig central funktion och får arbeta både strategiskt och operativt i rollen. Klövern förvaltar, utvecklar och bygger nytt och det händer mycket i bolaget. Vi har ett starkt varumärke med starkt kundfokus och god anda. Företagskulturen präglas av öppenhet och nyfikenhet där vi ger våra medarbetare stort förtroende och eget ansvar.

Din bakgrund och person

Du har eftergymnasial utbildning och en gedigen erfarenhet från försäkringsområdet och från skadereglering. Du har intresse eller kunskap om fastigheter och som person är du förtroendeingivande, drivande och har lätt för att samarbeta. Vi värdesätter individer som gillar att jobba i team, som har ett prestigelöst förhållningssätt och som inte är rädda för att hugga i för att få saker och ting att hända.

Din ansökan

Vi ser fram emot din ansökan tillsammans med CV och ett personligt brev så snart som möjligt, dock senast den 6 december 2018. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. 

I denna rekrytering samarbetar vi med Proper People och har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Therese Malk på telefon 072-389 99 76 eller rekryteringskonsult Maria Mattsson på telefon 070-377 17 21. Naturligtvis behandlas alla ansökningar konfidentiellt.     

Stockholm
6ea35035 (anges alltid vid ansökan)
2018-11-09