Biträdande underwriter
Länsförsäkringar Sak Försäkringsaktiebolag (publ.)
Biträdande underwriter Ansvar

Till Länsförsäkringar Sak, gruppen Underwriting inom avdelning Ansvar, Affärsområde Återförsäkring och Special söker vi nu en biträdande underwriter som brinner för service och för att utvecklas.

Om jobbet

I rollen ingår att stötta underwriters, löpande hantera kund- och avtalsadministration, uppföljning, besvara frågor kring försäkringsskydd och marknadsföra våra produkter. I rollen ingår även viss egen underwriting. Vi arbetar i kundteam kring större kunder, internationella program- och portfölj/ konceptlösningar. Arbetet sker i flera säljkanaler genom förmedlare, länsförsäkringsbolagen, Mäklarservice och direktaffär.

Utifrån långsiktiga tillväxtmål har vi fokus på fortsatt produktutveckling, ökad samverkan med förmedlare och partners och försäljningsutveckling. Du bidrar bland annat genom att aktivt delta i utvecklingsarbete och att ge god service till våra samarbetspartners och kunder. Arbetet innehåller många kontakter med förmedlare, kunder, länsförsäkringsbolag och internationella partners. Arbetet är service- och säljinriktat och resor inom Sverige förekommer.

Du rapporterar till chef Ansvar, affärsområde Återförsäkring och Special.

Vem är du?

Du arbetar som biträdande underwriter/ innesäljare eller liknande idag på ett försäkringsbolag eller hos en försäkringsförmedlare. Vi ser gärna att du har ambition att utvecklas till underwriter och att du har energi och ambition att lära dig de arbetsuppgifter som krävs för att anta denna utmaning. För att lyckas krävs att du har ett affärs- och utvecklingsorienterat förhållningssätt samt en god administrativ förmåga. Erfarenhet av företagsförsäkring generellt och ansvarsförsäkring i synnerhet är meriterande.

Du är engagerad, prestigelös och en flexibel lagspelare. Du är utåtriktad och tycker om att arbeta i team, men också självständigt och ta stort eget ansvar. Du arbetar proaktivt, tar fram lösningar på egen hand och stämmer av. Du driver din egen utveckling och bygger upp din kompetens och servicenivå i rollen. Du har ett utpräglat intresse för service och drivs av att hjälpa andra. Du trivs med ett högt tempo och att ha många olika arbetsuppgifter i gång samtidigt.

God förmåga att utrycka sig muntligen och skriftligen på engelska och svenska är krav för denna roll.

Om oss

Länsförsäkringar Sak är ett dotterbolag till Länsförsäkringar AB där affärsområde Återförsäkring och Special finns. Vi hanterar länsförsäkringsgruppens återförsäkring samt tecknar utländsk återförsäkring inom utvalda områden. Dessutom har affärsområdet uppgiften att driva Affärsenhet Saks försäkringsaffär inom produktområdena ansvar, transport, motor, egendom samt utland mot uppsatta mål och lönsamhetskrav

Engagemang, tillit, professionalism och öppenhet är det som driver utveckling hos oss. I vår organisation leder återkoppling och uppföljning av dina prestationer affären framåt. Samma öppenhet som vårt starka varumärke står för strävar vi även efter internt. Mångfald värderas högt i vår verksamhet och vi lägger stort fokus på hälsa för att skapa balans mellan jobb och fritid.

Låter det spännande?

Välkommen med din ansökan senast 26 november.

Vi svarar gärna på dina frågor

  • Maria Munkby, chef Ansvar, Återförsäkring och Special, telefon 08-588 410 62

  • Linnéa Niklasson, kontaktombud FTF, telefon 08-588 413 81

  • Anna Sandqvist, kontaktombud SACO, telefon 08-588 416 50
     

Länsförsäkringar AB-koncernen har länsförsäkringsbolagens uppdrag att bedriva gemensamma affärer inom bank och försäkring, bedriva strategiskt utvecklingsarbete och ge service till bolagen inom områden som skapar effektivitet och skalfördelar. Allt för att skapa förutsättningar för länsförsäkringsbolagen att bli framgångsrika på sina respektive marknader.

Stockholm
6eb12b62 (anges alltid vid ansökan)
2018-11-07