Skadereglerare
ICA Försäkring AB
Skadereglerare till ICA Försäkring

Sveriges nya försäkringsbolag expanderar
Vill du vara med på en spännande resa i Sveriges nya försäkringsbolag? ICA Försäkring startade i slutet av 2015 och växer så det knakar. Vi har redan över 100 000 privatkunder och de allra flesta ICA-butikerna som kunder. Nu behöver vi förstärka igen!

Vi söker därför en skadereglerare till vår skadeavdelning för Boendeförsäkring, med placering i Stockholm.

Arbetsbeskrivning
I rollen som skadereglerare kommer du hantera enklare skador, t ex. stöld- och allriskskador. Du kommer följa kunden genom hela skadeprocessen, från det att du registrerar skadan till att ett beslut fattas i ärendet. Arbetet ställer stora krav på effektivitet, kundservice, noggrannhet och förmåga att fatta snabba beslut. Du kommer främst att hantera ärenden per telefon, men det förekommer även hantering av ärenden per mejl.

Din profil
Vi ser gärna att du har erfarenhet från kundservice och att du alltid ger kunden exemplarisk service. Du är strukturerad, effektiv, har god samarbetsförmåga och känner en hög grad av ansvarstagande i din yrkesroll. Vidare tror vi att du har en stor portion av sunt förnuft, är lösningsorienterad och då ICA Försäkring är i ett expansivt skede har du även en hög grad av flexibilitet vid förändringar i arbetet. Du har god kommunikativ förmåga i både tal och skrift och har en vana vid att prata i telefon med kunder.

Det är meriterande om du har erfarenhet av skadereglering inom enklare stöld- och allriskskador. 

Anställningsform
Tillsvidare

Tillträde
Snarast

Sista dag för ansökan
2018-12-04, men vi kallar löpande till intervju så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Björn Ullmark, Gruppchef Boendeskador, 010- 422 15 57 eller bjorn.ullmark@ica.se.

ICA ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

ICA värnar om goda arbetsmiljöförhållanden för våra medarbetare. Vi har som målsättning att ha totalt rökfria arbetsplatser. Vi tillämpar drogtestning i samband med rekryteringsförfarandet.

Stockholm
1712c8e5 (anges alltid vid ansökan)
2018-11-05