Skadereglerare
If P&C Insurance
Skadereglerare till Egendomsskador

Kom och jobba med oss på Nordens ledande sakförsäkringsföretag och hjälp oss att skapa trygghet för våra 3,6 miljoner kunder. Bli en del av Business Claims som handlägger egendoms, ansvars- samt transportskador för Ifs kunder inom affärsområdena Företag och Industri. Den aktuella tjänsten avser avdelningen Egendomsskador där vi hanterar svenska såväl som internationella skador med inriktning mot bygg, innehåll, entreprenad, maskin och avbrott. För agtt förstärka enheten så söker vi nu en skadereglerare med intresse för Entreprenad& Byggskador. Du kommer att ingå i ett ambitiöst team med i dagsläget 26 medarbetare som finns representerade på sex orter runt om i Sverige.

Om tjänsten
Den huvudsakliga arbetsuppgiften består i att hantera skador med inriktning mot entreprenad och byggskador samt internationella skador. I första hand kommer ditt fokus att vara på större och komplexa skador men även frekvensskadehantering kommer förekomma.

I din roll som skadereglerare hos oss är du projektledaren som leder ett skadeteam med intern såväl som extern expertis med uppdrag att driva skadehanteringsprocessen proaktivt och med tydligt fokus på kund.

Du förväntas besöka våra kunder och fysiskt besiktiga skadeplatser inom Sverige när skadans omfattning kräver det. Du gör bedömningar och beräkningar av skadan. Vidare styr och upphandlar du återställandet av skadan för att slutligen träffa en överenskommelse.

Du driver under frihet dina processer inom ramen för enhetens framtagna rutiner. Till din hjälp har du Ifs  supportverktyg.

Vi söker dig som
- har genuin servicekänsla med fokus på kund
- har mycket god kommunikativ förmåga i tal såväl som skrift
- är skicklig på att skapa bra affärsrelationer
- gillar ett högt tempo
- har god analytisk och pedagogisk förmåga
- har vana att fatta egna beslut och arbeta självständigt
- driver processer framåt
- har mycket goda kunskaper i svenska och engelska
- har stor integritet samt trivs med det samspel som förhandlingar innebär
- är rakryggad och fattar medvetna beslut med goda argument som grund
- har ingenjörsutbildning (högskolenivå) eller juristutbildning eller gedigen erfarenhet från bygg & entreprenad sektorn

Tidigare erfarenhet av försäkring och skadereglering är en fördel. Personlig lämplighet och gott omdöme är något vi bedömer som mycket viktigt. Tjänsten innebär en del resande.

Placeringsort
Stockholm eller Göteborg

Kontakt & Ansökan
Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan, urvalet sker löpande. För mer information om jobbet är du välkommen att kontakta Malin Forssén på tel.nr 010-603 71 69.

Sista ansökningsdag den 19 november.

Stockholm eller Göteborg
665a7db9 (anges alltid vid ansökan)
2018-11-05