Skadereglerare
Europeiska ERV FIlial
Skadereglerare Affinity

Europeiska ERV
Europeiska ERV är en av de största aktörerna på den svenska marknaden för privat- och tjänstereseförsäkring samt försäkring för utlandsstationerade. Europeiska ERV i Sverige försäkrar årligen över 1,2 miljoner resenärer och 10 miljoner bank- och kreditkort. Vi tillhandahåller även specialförsäkringar för klockor och smycken. ERV är experten på resesäkerhet inom ERGO Insurance Group och är en del av Munich Re, ett av världens ledande återförsäkringsbolag och riskbärare.

Vi söker en skadereglerare till området för Affinity som med stort engagemang vill erbjuda våra kunder en förstklassig service genom snabb och korrekt skadereglering.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består av att utreda och reglera försäkringsskador på ett effektivt och professionellt sätt. Utredningsarbetet går till stor del ut på att bedöma rätten till ersättning samt tolka försäkringsvillkor. Kontakten med kunderna sker främst via telefon och e-mail.

Din erfarenhet och utbildning

 • Gymnasial utbildning
 • Relevant försäkringsutbildning
 • Minimum 2 års erfarenhet av skadereglering
   

Dina egenskaper
Vi ställer krav på att du som person har en utvecklad social kompetens och en mycket god förmåga att uttrycka dig tydligt både muntligt och skriftlig. Du som söker är även serviceinriktad, har förmåga att arbeta självständigt, är flexibel och kan fatta beslut i stressade situationer. Vi arbetar i olika skadesystem och ser därför att du har goda datakunskaper och förmåga att snabbt lära dig nya saker.

Dina karaktärsdrag och förmågor

 • Du är en empatisk person som kan kommunicera på ett säkert och utåtriktat sätt

 • Förmåga att arbeta i högt tempo

 • Ansvarsfull och noggrann

 • Du kan självständigt planera, prioritera och strukturera arbetet, samtidigt som du har lätt för att samarbeta och ta ansvar för teamets samlade uppdrag och mål

 • Du initierar och välkomnar förändringar och förbättringar

 • Vi arbetar i olika skadesystem och ser därför att du har goda datakunskaper och förmåga att snabbt lära dig nya saker

 • Talar och skriver både svenska och engelska obehindrat

Vi erbjuder ett arbete i ett ambitiöst och trevligt team i en internationell arbetsmiljö. Vi är drygt 60 medarbetare inom Europeiska ERV Sverige, med placering i Sundbyberg (med närhet till Tvärbana, T-bana, buss och pendeltåg). Koncernspråket är engelska. Mer information hittar du på www.erv.se.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med provanställning. Tillträde efter överenskommelse.

Din ansökan med CV och personligt brev skickar du per mail till jobb@erv.se senast 1 december, 2018. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor kring jobbet är du välkommen att kontakta Ann-Cathrine Mörner, Skadechef,
072 722 53 11. Facklig representant för den lokala fack klubben FTF är Pablo Canales 08 454 33 51.

Stockholm
jobb@erv.se
684e19f2 (anges alltid vid ansökan)
http://erv.se
2018-11-01