Administratör, vikariat
Länsförsäkringar Skåne
Administratör, vikariat

Nu söker vi en medarbetare till Försäkringsadministration med inriktning på Sak privat med placering i Helsingborg eller Malmö.


Tjänsten är ett vikariat med start omgående och fram till mars 2020.

Ditt dagliga arbete
Som medarbetare på Försäkringsadministration arbetar du med att hantera den administrativa förvaltningen samt så är du en självklar second-line support till användarna vid frågor kring hantering av avtalen i våra system. Detta innebär bland annat bearbetning av beståndet, autogiro- och fullmaktshantering och nyteckningar som kommer in via internet.

Din roll innebär även att publicera och underhålla aktuella arbetsrutiner, uppdatera lathundar och instruktioner på vårt lokala intranät, vara ett stöd till våra affärsspecialister sak privat och våra företagsäljare.

Dina personliga egenskaper
Du har ett affärsmässigt förhållningssätt till våra kunder som också är våra kollegor och du visar ett stort intresse för alla som behöver vår kunskap och hjälp. För att trivas i rollen är du social och trivs med att arbeta tillsammans med dina kollegor i ett högt tempo. Du tar egna initiativ och är väldigt engagerad och drivs av en vilja att skapa ett bra resultat.

Din bakgrund och erfarenhet
Vi ser att du har erfarenhet från tidigare arbete inom försäkringsbranschen och det är meriterande med goda kunskaper i Migg- och Rallysystemen. Du har ett genuint intresse för administrativa uppgifter och mycket noggrann och är intresserad av att leverera hög kvalitet på dina tjänster.

Frågor angående tjänsten
Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta Annika Farman, Chef Försäkringsadministration, 042-633 85 78.

Kontaktperson för FTF är Gill Nilsson 040-633 8147 och ansvarig HR är Sara Bülow Fransson, sara.bulowfransson@lansforsakringar.se

Ansökan
Vi vill ha din ansökan med cv samt personliga brev senast 2018-10-28.

Så tänker vi
Vi arbetar för att ge våra kunder ett enklare och tryggare liv. Det gör vi genom våra kompletta erbjudanden av försäkrings-, bank-, och fastighetsförmedlings-tjänster. Eftersom våra kunder äger oss är det också naturligt att vi engagerar oss längre än så genom vårt samhällsengagemang och breda utbud av kunskap och råd kopplat till boende, företagande, hälsa och ekonomi.
Det går väldigt bra för oss och därmed också för våra 400 000 delägare i Skåne.

Så jobbar vi
Varje dag hjälper vi våra kunder, delägarna, att få ett enklare och tryggare liv. En anledning till att vi lyckas så bra är vår starka värdegrund och att vi alltid vill göra det där lilla extra, både för kunderna och för varandra. Så, vill du engagera dig och utvecklas tillsammans med härliga kollegor är vi säkra på att du kommer att trivas hos oss. Så enkelt är det.

Malmö eller Helsingborg
dd19eb8a (anges alltid vid ansökan)
http://www.lf.se
2018-10-12