Prissättningsanalytiker
If Skadeförsäkring AB
Vi söker en prissättningsanalytiker till If Skadeförsäkring

Motiveras du av att kombinera dina matematiska kunskaper och analytiska förmåga med affärsförståelse? Vill du vara med och utveckla metoderna för hur vi prissätter våra sakförsäkringar i framtiden? Då kan du vara den prissättningsanalytiker som vi söker till enheten Kundanalys inom Privat Produkt Sverige.

Vi befinner oss just nu i processen att förstärka våra analysenheter inom affärsområde Privat. I vår organisation jobbar i dagsläget 25 analytiker i åldrarna 25-60 år och vi ansvarar för en försäkringsaffär med en årlig premievolym om 11 miljarder kronor inom motor-, egendoms- och personförsäkring. I kundanalysgruppen jobbar idag 5 analytiker med övergripande prissättning för hela privataffären och med fokus på kunden.

Dina ansvarsområden

I rollen som prissättningsanalytiker hos oss kommer du att:

  • utveckla vår prissättning och våra analysmetoder
  • genomföra kundanalyser och stödja våra affärsenheter
  • ansvara för vårt kundprissättningssystem
     

Är du rätt person?

Du har en magisterexamen eller motsvarande inom matematik, statistik eller är civilingenjör med matematiskt intresse. Du ska gärna ha erfarenhet av programmering och datahantering. Det är meriterande med bakgrund inom försäkring.

Vi söker dig som är lyhörd för affärens behov, liksom har förmågan att se saker från fler perspektiv. Att lära av varandra är en central del av vårt arbetssätt. För att lyckas drivs du av en ständig vilja att förbättra. Du kan förmedla dina slutsatser till en bred målgrupp. Du är noggrann, strukturerad och ansvarstagande.

Tjänsten är stationerad i Stockholm. Vill du veta mer om rollen, vänligen kontakta Kathrin Vorwerk +46 733 86 42 69. Skicka in ansökan till oss senast den 2 november 2018, intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Stockholm
2cb4a5ed (anges alltid vid ansökan)
2018-10-12