Affärsdriven analytiker
If P&C Insurance
Affärsdriven analytiker

Brinner du för att pragmatiskt lösa omöjliga problem och samtidigt få stort ansvar? Vill du kombinera din matematiska kunskap, din analytiska förmåga och ditt affärssinne dagligen? Vill du göra något som påverkar?


Vi arbetar för att få försäkring att kännas säkert, enkelt att förstå och tillgängligt i expressfart. Genom att digitalisera försäkringsbranschen vill vi göra det lika onkepigt att köpa en försäkring som att köpa kläder online. Du kommer att jobba i en nordisk avdelning med ansvar för försäkringar till över 300 000 företagskunder. Hos oss får du goda utvecklingsmöjligheter och jag är övertygad om att vi tillsammans kommer att hitta rätt bana för dig.

Din uppgift blir att analysera och ta ägarskap för gruppens portfölj av försäkringar. Genom att förvandla stora mängder komplex information till insikter kommer du att driva åtgärder och utveckla våra prissättningsmodeller. Det kan också innebära att implementera innovativa digitala lösningar eller utforska nya affärsmöjligheter med partnerföretag. Du kommer att arbeta både självständigt och tillsammans med kollegor, i den egna gruppen eller i andra.

Vi förväntar oss att du

  • Har en Master inom matematik, fysik eller liknande.
  • Har en stark analytisk och strategisk förmåga då du förväntas driva dina egna projekt.
  • Har en stark pedagogisk ådra eftersom många personer påverkas av vårt arbete och kommunikation är därför en viktig del av rollen.


Stockholmsavdelningen har en mix av kompetenser inom matematik, juridik och försäkring. Många analytiker har nyligen tagit examen inom teknisk fysik eller liknande. Vi har en öppen feedbackkultur där vi stöttar varandra till att lyckas. Dessutom har vi väldigt trevligt tillsammans! Mitt namn är Fredrik Dacke och jag är en optimist som älskar att hjälpa personer med och genom datadriven produktutveckling. Som ledare kommer jag att jobba hårt för att du ska lyckas med dina ambitioner.

Sista dagen för ansökan är 28:e oktober. Rollen är belägen i Stockholm och flytande svenska samt engelska är ett krav.  Både start direkt eller examen till sommaren är intressant. Ansök med CV, personligt brev och betyg på if.se. Utöver att höra med referenser kan vi komma att söka information om dig på internet.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta Fredrik Dacke, ledare för Produkt & pris Företag Egendom Sverige på 072 398 57 76 eller fredrik.dacke@if.se.

En kollega i gruppen kan berätta mer om vad vi gör: Fredrik Andréen Blomdell 073 416 43 31 eller fredrik.andreen.blomdell@if.se.

Stockholm
36d98fe4 (anges alltid vid ansökan)
2018-10-11