Analytiker
If P&C Insurance
Analytiker – ordinarie tjänst samt föräldraledighetsvikariat

Vi söker dig som vill använda dina kunskaper inom matematik samt dina analytiska förmågor till att göra bra affärer och smarta och enkla försäkringslösningar.

Vi tror att du har en masterexamen eller motsvarande inom matematik, statistik eller är civilingenjör med matematiskt intresse. Eller så är du kanske ekonom med inriktning mot matematik och statistik.

Vi erbjuder dels en ordinarie tjänst som analytiker hos oss på Pris & Produkt inom affärsområde Företag, där du kommer arbeta med Ansvar- och Personförsäkringar. Vi söker dessutom en vikarie till motsvarande roll, då en av våra ordinarie analytiker kommer att vara föräldraledig under 2019. Du kommer arbeta i ett team med trevliga kollegor i en stimulerande och utvecklande miljö, där vi även jobbar tätt ihop med våra kolleger i de andra nordiska länderna. Tillsammans utvecklar vi såväl vår svenska affär som den nordiska, där vi tar fram gemensamma nordiska lösningar och produkter.

I vårt team som består av jurister och analytiker så stöttar vi varandras utveckling och uppmuntrar egna idéer och initiativ, och som ledare vill jag coacha dig i din personliga utveckling och karriär!

Bland mycket annat, och beroende på ditt intresse, så kan dina arbetsuppgifter bestå av:

  • Portföljanalyser och lönsamhetsuppföljning
  • Löpande månadsrapportering om våra produkters (försäkringars) utveckling
  • Utveckling av oknepiga digitala lösningar, tex. att möjliggöra automatisk prissättning utifrån redan tillgänglig kundinformation
  • Att förvandla stora mängder komplex information till insikter för att driva åtgärder och för att utveckla våra prissättningsmodeller
  • Stöd åt sälj och underwriting med kundanalyser i enskilda kundärenden
  • Identifiera och realisera nya affärsmöjligheter
  • m.m.


Välkommen med din ansökan oavsett om du är nyutexaminerad eller om du har flera års erfarenhet. Tjänsterna kan vara stationerade vid vårt huvudkontor i Bergshamra, Stockholm eller vårt kontor i Malmö.

Ansök senast 25 oktober och bifoga ditt personliga brev och CV. Vi ser fram emot din ansökan!

Kontakt
För ytterligare information kontakta Henrik Jönsson, ledare för Pris & Produkt Ansvar- & Personförsäkringar,
0705-14 83 21 eller henrik.jonsson@if.se

Du får gärna kontakta en kollega i teamet som kan berätta om hur det är att jobba hos oss,
Sofi Alverstrand, 073-337 94 32 eller sofi.alverstrand@if.se

Stockholm eller Malmö
78b9a4b5 (anges alltid vid ansökan)
2018-10-10