Personskadereglerare
AFA Försäkring
AFA Försäkring söker Personskadereglerare

Hos oss får du jobba med experter och människor som brinner för att hjälpa våra kunder. Vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter i ett företag med schyssta anställningsförmåner. Dessutom finns vi mitt i centrala Stockholm – perfekt för dig som pendlar.

Det som gör AFA Försäkring annorlunda jämfört med andra försäkringsbolag är att vi drivs utan vinstsyfte och att vi försäkrar cirka 4,7 miljoner människor – eller 90 procent av alla anställda i Sverige, genom kollektivavtal.

Har du ett stort intresse för personskador och vill utvecklas inom yrket? Nu söker vi personskadereglerare som har erfarenhet av personskaderegleringen och är redo för nya utmaningar. Att reglera arbetsskador hos oss innebär ett stort eget ansvar med en trygg bas av kunniga kollegor och tydliga ledare.

Vad du kan förvänta dig 

Du ingår i en avdelning på 24 medarbetare inom Trygghetsförsäkringen och kommer att arbeta med arbetsskador där kunden drabbats av en svår skada och ibland även förolyckats. Du kommer att utreda och hantera komplexa kvarstående medicinska besvär, framtida inkomstförluster och framtida kostnader i samarbete med kunden eller dennes ombud.   Dina kunder är anställda eller är egna företagare och finns över hela Sverige, du håller kontakt med dem via olika kanaler, mestadels via telefon.  Vi besöker  en del av våra kunder i deras hem eller på deras arbetsplatser för att få en komplett bild av deras behov.  

Vi söker nu medarbetare som erbjuds möjlighet till en intressant ut­veckling. Vi vänder oss till dig som gillar den delen av skadereglering som ofta kräver avancerat utredningsarbete. Vi vill att du är med och initierar förbättringsarbete inom både kvalité och kundkommunikation.

Vi jobbar nära varandra och samarbetar i de utmaningar vi har, samti­digt som du får en stor självständighet i ditt arbete. Vi bekräftar varandra, delar med oss av kunskap och trivs tillsammans vilket är grunden till att vårt samarbete fungerar så väl.

Vad vi förväntar oss av dig

Du har många års erfarenhet av att arbeta med personskador och gedigen kompetens gällande villkorstolkningar och skadeståndsrätt. Du har ett strukturerat arbetsätt där du driver dina ärenden fram till beslut och nöjda kunder.

Vi lägger stor vikt av din erfarenhet, din personlighet och givetvis är det positivt med relevanta utbildningar inom skadereglering, IFU, eller lämplig högskoleutbildning.

Du är strukturerad med en god kommunikativ förmåga. Du arbetar lösningsfokuserat och visar ett professionellt förhållningssätt mot kunder och kollegor. Du har hög integritet och förmåga att skapa förtroende hos de människor du möter.

Detta kan vi erbjuda dig

Trygghetsförsäkring vid arbetsskada är en stor Försäkringsprodukt hos oss och därmed har vi flera avdelningar och många skadereglerare indelat efter specialistkompetens. Det innebär att du har tillgång till ett brett kontaktnät som bland annat består av skadekonsulenter, försäkringsspecialister och många kunniga kollegor.

Hos oss välkomnas du in i en kundorienterad miljö där vi arbetar tillsammans för att ge våra kunder bästa möjliga upplevelse av AFA Försäkring. Vi arbetar aktivt för att skapa en hög trivsel och för att våra medarbetare ska ha rätt förutsättningar i sitt arbete. Som anställd hos oss får du ta del av flertalet förmåner inom friskvård, vardagslivet, pension och försäkring.

Titta gärna på filmen om hur det är att jobba inom skadereglering. Här får du höra dina kanske blivande kollegor berätta om varför du ska börja jobba hos oss: Klicka här för att se filmen

Välkommen med din ansökan

Vi ser fram emot din ansökan, personligt brev och meritförteckning, så snart som möjligt, dock senaste 16 november, Om du har några frågor är du välkommen att kontakta avdelningscheferna Ronny Printzell på telefon 08-696 46 76 eller Helen Claesson 08-696 45 94.

Kanske känner du någon som skulle passa för tjänsten? Se till att de får veta – dela annonsen med dina vänner.

Våra fackliga företrädare är:

Facket för Försäkring och Finans, Benny Nyberg, telefon 08-696 46 12
Akademikerföreningen, Maria Schütt, telefon 08-696 49 74

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Fakta om oss
AFA Försäkring ger trygghet och ekonomiskt stöd vid sjukdom, arbetsskada, arbetsbrist, dödsfall och föräldraledighet. Våra försäkringar är bestämda i kollektivavtal mellan arbetsmarknadens parter och vi försäkrar 4,5 miljoner människor i privat näringsliv, kommuner, landsting och regioner. AFA Försäkring drivs utan vinstsyfte och förvaltar cirka 200 miljarder kronor. En viktig del av vår verksamhet är att stödja forskning och projekt som aktivt syftar till att förbättra arbetsmiljön. AFA Försäkring har cirka 650 medarbetare och ägs av Svenskt Näringsliv, LO och PTK. Läs mer på www.afaforsakring.se

Följ oss gärna via LinkedIn, Twitter eller Facebook.

Stockholm
4a8158df (anges alltid vid ansökan)
2018-10-10