Skadereglerare olycksfall
Crawford & Company (Sweden) AB
Skadereglerare olycksfall

Crawford & Company är ett konsultföretag som arbetar med fristående skadereglering. Vi reglerar skador inom bl a sjö och transport-, industri-, företag-, konsument-, motor- och personförsäkring. Våra uppdragsgivare är såväl svenska som utländska försäkringsbolag och captives ( koncerninterna försäkringsbolag ). Crawford & Company (Sweden) AB är ett helägt dotterbolag till amerikanska Crawford & Company. Vi är idag cirka 70 personer anställda i Sverige fördelade på fyra kontor – Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall.

Vår verksamhet växer och vi söker olycksfallsskadereglerare

Tjänsten är placerad vid vårt huvudkontor i Sundbyberg (med närhet till både T-bana, buss och pendeltåg).

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består av att utreda och reglera skador på ett effektivt och professionellt sätt.
Utredningsarbetet går till stor del ut på att bedöma rätten till ersättning samt tolka försäkringsvillkor. Vi arbetar på uppdrag av såväl svenska som utländska uppdragsgivare. Kontakten med kunderna sker främst via telefon och mejl. Du kommer att ingå i en grupp där kvalitet och service är av yttersta vikt.

Din profil
Vi söker dig som har minst två års erfarenhet av skadereglering med invaliditetsbedömning. Som skaderegleringskonsult arbetar du med olika uppdragsgivare inom försäkringsbranschen. Det ställer extra krav på att du som person har en utvecklad social kompetens och en mycket god förmåga att uttrycka dig tydligt både muntligt och skriftligt, då du i det dagliga arbetet representerar vår uppdragsgivare inför slutkunden. Du som söker är även serviceinriktad, har förmåga att arbeta självständigt, är flexibel och kan fatta beslut i stressade situationer. Vi arbetar i olika skadesystem och ser därför att du har goda datakunskaper och förmåga att snabbt lära dig nya saker.

För mer information
Vill du veta mer om tjänsten ber vi dig kontakta Annika Gustavsson, Chef för Sjuk- & Olycksfallsskador
tfn 010-410 71 28.
Fackliga representanter är Johan Bendelius för FTF, telefon: 076-677 77 90  och Rosa Maria Abramowicz för Saco, telefon: 072-070 07 38.

Ansökan
Din ansökan sänder du till: annika.gustavsson@crawco.se

Välkommen med din ansökan och CV senast den 11 november 2018.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Stockholm
annika.gustavsson@crawco.se
a6c5bcfc (anges alltid vid ansökan)
2018-10-08