Sales Manager
Alandia Försäkring
Sales Manager, Partnersamarbeten

Alandia Försäkring är ett växande försäkringsbolag, som är inriktad på marin- och båtförsäkring. Vår fritidsbåtsverksamhet växer stadigt och vi försäkrar idag kring 30 000 båtar till ett sammanlagt värde på 10 miljarder kronor. Mer information finns på www.alandia.se

 

Är du driven och vill jobba med att skapa affär? Trivs du med att utveckla relationer? Har du erfarenhet av att jobba med partnerskap?  Alandia Försäkring är en dynamisk och växande försäkringsgrupp och vi söker nu till vår Fritidsbåtsavdelning en

SALES MANAGER, PARTNERSAMARBETEN

Vi söker en driven och nytänkande Sales Manager med huvudfokus på partnersamarbeten. Du kommer att ansvara för försäljningen i våra partnerkanaler. Våra partners består primärt av båthandlare och jämförelsesajter och på sikt andra aktörer. Du driver aktiviteter vid etablering av nya partnersamarbeten, utvärderar befintliga samarbeten och följer upp affärsverksamheten i partnerportföljen.

Vi tror att du har erfarenhet av proaktivt säljarbete exempelvis som Key account manager eller liknande. Du trivs med att skapa goda relationer och har ett gott affärssinne. Du är en god kommunikatör både muntligt och skriftligt och behärskar svenska och engelska flytande. Kunskaper i finska är meriterande.

Placeringsorten är i Stockholm. En del resande ingår i arbetet.

Vi erbjuder ett arbete i ett dynamiskt team med tydligt tillväxtfokus.  Du får arbeta i en trevlig arbetsmiljö där kunden har sin båt som sitt stora fritidsintresse. Vi ger dig möjlighet att utvecklas i arbetet genom utbildning och handledning.  Vi knyter till oss nya samarbetspartners och bygger olika digitala lösningar. Tillsammans skapar vi Nordens bästa båtförsäkringsbolag!

Närmare upplysningar om jobbet får du av vår chef för kundrelationer Robert Rostedt, telefon +358 20 52 52 541. Urval och intervjuer sker löpande så skicka din ansökan med CV och löneanspråk så snart som möjligt, dock senast 2018-10-26.

Stockholm
a4ec1766 (anges alltid vid ansökan)
2018-10-02