Säljare
Alandia Försäkring
Säljare båtförsäkring Stockholm

Alandia Försäkring är ett växande försäkringsbolag, som är inriktad på marin- och båtförsäkring. Vår fritidsbåtsverksamhet växer stadigt och vi försäkrar idag kring 30 000 båtar till ett sammanlagt värde på 10 miljarder kronor.

 

Vi är specialister på att försäkra fartyg och fritidsbåtar och har under lång tid byggt upp ett specialistkunnande inom branschen. Därför vet vi hur vi skall agera när olyckan är framme. Det här gör att vi har förmånen att jobba med nöjda kunder i Norden och en produkt som vi är stolta över. Nu söker vi en säljare till vår avdelning för fritidsbåtsförsäkringar i Stockholm. Tjänsten är ett moderskapsvikariat på 1 år.

Är du vår nästa toppsäljare?

Vi söker en positiv, modig och engagerad säljare till vårt säljteam. Du trivs med att ringa upp kunder och har erfarenhet av proaktiv försäljning med goda resultat. Du drivs av att jobba mot uppställda säljmål och förstår vikten av att kunna produkten väl för att sälja konsultativt.  

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett arbete i ett dynamiskt team med tydligt tillväxtfokus.  Du får arbeta i en trevlig arbetsmiljö där kunden har sin båt som sitt stora fritidsintresse. Vi ger dig möjlighet att utvecklas i arbetet genom utbildning och handledning. Tillsammans bygger vi Nordens bästa båtförsäkringsbolag.

Närmare upplysningar om tjänsten får du av HR-specialist Jaana Gustafsson +358 457 3828 727 eller per mail jaana.gustafsson@alandia.com.

Skicka din ansökan med CV och löneanspråk så snart som möjligt men senast måndag 19 november via denna länk. Intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

 

Stockholm
71b6a2e4 (anges alltid vid ansökan)
2018-09-26