Underwriter Financial Lines
W. R. Berkley Insurance AG
Vi söker en Underwriter inom Financial Lines

Vi expanderar framgångsrikt och behöver därför snarast förstärka vår underwriting inom Ansvarsförsäkring och söker nu en Financial Lines Underwriter.

W. R. Berkley Corporation etablerades 1967 och har huvudkontor i Greenwich, Connecticut.
W. R. Berkley Corporation har totalt 6,000 anställda fördelat på 50 platser världen över och omsatte USD 7,6 miljarder dollar på världsbasis under 2017.
 W. R. Berkley Corporation är A-ratade (Excellent) av A.M. Best och A+ (Strong) av Standard & Poor's.

W. R. Berkley har varit aktiv på den den svenska marknaden sedan januari 2014. Den svenska filialen är en del av W. R. Berkley Europe AG och erbjuder företagsförsäkringar inom Egendom, Ansvar, Affinity, Motor och Transport. Vi sitter i centralt belägna kontorslokaler i Stockholm.

Mer information finner Du på www.berkleyforsakring.se

Arbetsuppgifter

Ditt ansvar är att utveckla vår portfölj inom Financial Lines i vilket det ingår

  • Underwriting av nya risker inom VD & Styrelseansvarsförsäkring, Kriminalitetsförsäkring samt andra försäkringar inom Financial Lines området.
  • Förnyelsearbete av befintliga kunder
  • Vara involverad i att utveckla en strategi för Sverige och Norge
  • Upprätthålla en hög service till mäklare och kunder

 

Du har flera års dokumenterad erfarenhet av underwriting eller mäkleri inom just Financial Lines och känner till produkterna väl. Du är en affärsdriven person med hög integritet och får gärna ha erfarenhet av att ha varit i daglig kontakt med försäkringsförmedlare. Som en del av tjänsten förväntas du förlägga en del av din arbetstid genom en del resor inom Sverige och Norge samt möten hos förmedlare och kunder. Du bör därför känna dig bekväm i en roll där du är ett av våra ansikten utåt.

Som Financial Lines underwriter kommer du att vara en del av avdelningen Casualty Lines och kommer att arbeta i nära samarbete med kollegorna i detta team.

Tjänsten

100%

Vem vi söker

W R Berkley är ett försäkringsbolag som präglas av en stark entreprenörsanda och som  ger det lokala bolaget stor frihet att själv utforma sin affär. Det är viktigt att du är en driven lagspelare som har en stark vilja att bygga företaget och varumärket tillsammans med oss  övriga på Berkley. Du måste vara prestigelös och vara villig att arbeta med många olika arbetsuppgifter, med allt från kvalificerad underwriting till att lösa dagliga problem. Du får stor frihet och också stort ansvar för lönsamheten. Det är ett krav att du behärskar engelska i såväl tal som skrift.

 Ansökan

Ansökan tillsammans med ett personligt brev skickas till slindroth@wrberkley.com. Vid eventuella frågor ber vi Dig kontakta Sofia Lindroth, Head of Casualty Lines, på ovanstående mailadress eller på telefon 070-688 32 70. Vi är angelägna att få din ansökan så snart som möjligt.

Stockholm
slindroth@wrberkley.com
3b13a54d (anges alltid vid ansökan)
2018-09-24
Sofia Lindroth