Skadereglerare
WaterCircles Sverige AB
Skadereglerare med ansvar för byggskador sökes

Vi söker en ny medarbetare till vår lilla skadegrupp. Gruppen består i dagsläget av fem medarbetare. Gruppen arbetar med alla typer av skador och ditt ansvarsområde kommer vara byggskador.

Fördelen hos oss är att tjänsten även innehåller reglering av andra typer av skador och blir därmed väldigt variationsrik.

Bolaget har en kraftig tillväxt och satsar hårt på sin skadeavdelning där stora möjligheter finns för bl a vidareutbildningar.

Glädje på arbetsplatsen och ett arbetsklimat med ett stort hjärta är också avgörande för att vi ska kunna fortsätta utvecklas och nå nya framgångar tillsammans. Vi är ett gott gäng som har väldigt kul på jobbet!

Tjänsten
Som skadereglerare hos oss ansvarar du för regleringen av byggskador mot privatperson och du reglerar ärenden i enlighet med våra försäkringsvillkor. Du har ansvar för hela skadeprocessen från det att skadan inkommer via telefon,mail eller webb till dess att ärendet är slutreglerat.

Du kombinerar med tjänsten reglering av bil- och hemskador.

Vem är du?
Vi ser gärna att du har några års vana från branschen och vill komma till ett mindre bolag där ditt arbete både syns och framförallt är viktigt för företaget.

Har du erfarenhet av byggskador är det meriterande.

Tjänsten innebär mycket kommunikation med såväl externa som interna kontakter och därför vill vi att du har god förmåga att uttrycka dig enkelt och väl på framförallt svenska men även engelska. Du har förmågan att lära dig och sätta dig in i olika affärssystem.

Du är engagerad, van att fatta självständiga beslut men samtidigt en lagspelare som ser till gruppens bästa

I rollen är det viktigt att du är flexibel och vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper i rekryteringsprocessen.

Övrig information

* Start: Oktober

* Arbetstider: Vardagar kl.08:00-16:45

* Omfattning: heltid.

* Lön: Månadslön enligt ök

Stockholm
cl@watercircles.se
230b3b8f (anges alltid vid ansökan)
2018-09-10