Underwriter
Gjensidige Försäkring
Underwriter inom Ansvar

Vi söker nu en Underwriter med huvudinriktning Ansvar till vårt team av Underwriters på företag.

Arbetsuppgifter
Som underwriter arbetar du med riskselektion, prissättning, kontraktsförslag och upprätthåller en god service gentemot våra kunder och mäklare. Du skall även stötta vår säljorganisation i Sverige och kunna på ett enkelt och pedagogiskt sätt dela med dig av dina kunskaper.

Du skall vara vår resurs i vårt Nordiska samarbete inom Gjensidige på området ansvar. Arbetet innebär även att du skall delta i utvecklingen och utformningen av våra försäkringsvillkor och avtal med större och mindre kunder inom detta segment samt arbeta med att utveckla prisverktyg inom ansvarsområdet.

Utbildning/bakgrund
Det är viktigt att du har goda försäkringstekniska kunskaper inom området. Vi ser det som en fördel att du har några års erfarenhet av att arbeta som underwriter inom ansvar, alternativt att du har erfarenhet av att arbeta som jurist/ skadespecialist med inriktning på ansvarsförsäkring.  

Du bör ha kunskap om gällande avtal inom entreprenad, konsult och övriga standardavtal som används inom området samt en god kännedom om den Nordiska marknaden.

I övrigt har du en god förhandlingsvana och god förmåga att kommunicera i både tal och skrift på svenska.

Personliga egenskaper
Som person är du utåtriktad med ett högt personligt driv och har lätt för att samarbeta i grupp.

Vid nya eller förändrade krav och förutsättningar anpassar du dig lätt och framgångsrikt och du bidrar gärna till att förbättra arbetssätt och processer i verksamheten.

Du är målinriktad, strukturerad och välorganiserad och har en god administrativ förmåga. Stor vikt kommer att läggas vid de personliga egenskaperna.

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef, Martin Ahnström +46 708675876.

Stockholm
cf0b41ac (anges alltid vid ansökan)
2018-08-31