Innesäljare
Länsförsäkringar Skåne
Innesäljare Företag Försäkring

Välkommen till gruppen hos Länsförsäkringar Skåne som har uppgiften att med telefon som huvudsakligt arbetsredskap tillgodose våra befintliga och nya företagskunders behov av försäkratjänster!

Som Innesäljare företag har du ansvar för att bearbeta och förädla en befintlig kundstock men även för att tillgodose nya kunders behov genom inkommande eller utgående telefoni. Du arbetar mot en uppsatt budget och drivs av att erbjuda kunden en helhet utifrån alla de produkter som Länsförsäkringar Skåne kan erbjuda.

Vi erbjuder en tjänst där du själv har ansvar för att dina kunder är rätt försäkrade och att de erbjuds en bra service.

Utbildningsstart är i början av januari 2019 så att vi ser att du är på plats då på vårt kontor i Dockan.

Vem är du
Du är affärsmässig och van att arbeta med en försäljningsbudget och har redan dokumenterat goda försäljningsresultat. Du trivs med att arbeta i team tillsammans med olika typer av människor, samtidigt som du kan arbeta självständigt och utifrån ett helhetsperspektiv prioritera verksamheten.

Du är initiativrik och har en positiv påverkan på de människor du arbetar tillsammans med och du brinner för att skapa kundupplevelser som överträffar kundens förväntningar.  

Du har en förmåga att se helheten, är affärsmässig, lagspelare, driven och vill arbeta med långsiktiga kundrelationer.
Erfarenhet av försäljning mot företag eller Sak-diplom företag är meriterande.

Det är en tillsvidareanställning, vi tillämpar provanställning på 6 månader och start kommer att vara, som nämnts ovan i början av januari.

Kontaktinformation
Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta säljchef Henrik Lundström, 076-773 81 35

Facklig representant för FTF är Tonny Nordström, 040-633 84 29 och ansvarig HR är Sara Bülow Fransson, sara.bulowfransson@lansforsakringar.se​.

Så tänker vi
Vi arbetar för att ge våra kunder ett enklare och tryggare liv. Det gör vi genom våra kompletta erbjudanden av försäkrings-, bank-, och fastighetsförmedlings-tjänster. Eftersom våra kunder äger oss är det också naturligt att vi engagerar oss längre än så genom vårt samhällsengagemang och breda utbud av kunskap och råd kopplat till boende, företagande, hälsa och ekonomi. Det går väldigt bra för oss och därmed också för våra 400 000 delägare i Skåne.

Så jobbar vi
Varje dag hjälper vi våra kunder, delägarna, att få ett enklare och tryggare liv. En anledning till att vi lyckas så bra är vår starka värdegrund och att vi alltid vill göra det där lilla extra, både för kunderna och för varandra. Så, vill du engagera dig och utvecklas tillsammans med härliga kollegor är vi säkra på att du kommer att trivas hos oss. Så enkelt är det.

Malmö
4949db7c (anges alltid vid ansökan)
http://www.lf.se
2018-08-31