Rådgivare
Mercer
Mercer söker pension- och försäkringsrådgivare

Mercer söker pension- och försäkringsrådgivare
Är du intresserad av att arbeta i ett högpresterande team med internationella kunder? Är det viktigt för dig att ha stor flexibilitet och utvecklas i ditt arbete? Vi erbjuder nu en stimulerande tjänst som pensionsrådgivare på vårt kontor i Stockholm. Mercer är ett av värdens främsta företag inom bland annat pension och försäkring. Vi är inne i en tillväxtfas och söker nu därför dig som tycker om att bygga professionella relationer och arbeta med försäljning. Hos oss på Mercer får du möjlighet att påverka företagets verksamhet, utvecklas professionellt och bli en del av ett team med kompetenta och inspirerande kollegor i en internationell miljö.

Arbetsbeskrivning
Du kommer ansvara för individrådgivning till företagskundernas anställda, hålla informationsmöten samt hantera andra arbetsuppgifter kopplade till konsultprojekt för företagskunder. Rollen innebär variation och ansvar samt utvecklingsmöjligheter i ett internationellt bolag. Resor med övernattning kan förekomma.

Kvalifikationer och egenskaper
För att trivas och passa i rollen ser vi att du har livdiplom eller InsureSec och minst 3 års erfarenhet av arbete som rådgivare. Meriterande är erfarenhet av försäljning och rådgivning avseende pension- och försäkringsfrågor. Din svenska och engelska är mycket god i såväl tal som skrift. Vi ser gärna att du är ansvarstagande, lösningsorienterad och tar egna initiativ för att säkerställa att uppgifter slutförs med kvalitet och i rätt tid. Som person är du öppen, kommunikativ, driven och tycker om kundkontakt. Det krävs att du är flexibel och har förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter.

Tjänsten är på heltid och med önskad start så snart som möjligt. För frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Evelina Boström på evelina.bostrom@mercer.com.

Ansökningar hanteras löpande.
 

Om företaget
Mercer är ett världsledande globalt företag inom Health, Wealth och Career och är representerat i mer än 40 länder med över 22 000 medarbetare. Mercer är en del av Marsh & McLennan companies Inc (MMC) med över 60 000 medarbetare i över 100 länder. I Sverige är vi närmre sjuttio medarbetare med kontor i Stockholm och Göteborg. Läs gärna mer om Mercer på http://se.mercer.com

Stockholm
5be34c76 (anges alltid vid ansökan)
2018-08-22