Gruppchef Personskador
Gjensidige Försäkring
Gruppchef till personskador

Vi söker nu en gruppchef till vår personskadeavdelning som tillsammans med 15 engagerade och motiverade medarbetare vill vara med och vidareutveckla vår verksamhet!

Om tjänsten

Personskadeavdelningen hanterar all typ av personskadereglering - allt från olika villkorsprodukter såsom t ex olycksfall och idrottsskador, till reglering av trafik- och patientskador på skadeståndsrättslig grund.

Som gruppchef kommer du att ha personal-, budget- och resultatansvar. I befattningen ingår att utveckla, förbättra och förädla samt införa nya processer och metoder inom avdelningen, alltid med affärsverksamheten i fokus.

Vem är du?

Vi söker dig med erfarenhet av personalledning i kombination med processförbättringar. För att lyckas i rollen vill vi att du har relevant utbildning samt följande kompetenser och personliga egenskaper:

  • Du visar engagemang och motiveras av att utveckla dina medarbetare, både som team och individuellt

  • Du är bra på att bygga relationer och har förmågan att skapa lagkänsla och inspirera dina medarbetare

  • Du har en erfarenhet och kunskap inom personskadeområdet, både inom villkors- och skadeståndsrättsreglering

  • Du har förmågan att ta initiativ till processförbättringar och är drivande i genomförande och implementering av förändringsarbete

  • Du har mycket god verbal och kommunikativ förmåga och kan arbeta med ständig återkoppling, såväl personlig som professionell, i syfte att inspirera och utveckla medarbetare

  • Du tycker om att arbeta med tydlig målstyrning och kontinuerlig uppföljning

  • Du är ödmjuk, prestigelös och empatisk till din natur

Om oss

Gjensidige Sverige består idag av ca 320 medarbetare, där merparten sitter i Stockholm och Malmö. Hos oss får du möjligheten att vara med i uppbyggnaden av ett framgångsrikt försäkringsbolag på den svenska marknaden. Till vår hjälp har vi en stark nordisk försäkringskoncern med 200 år av erfarenhet.

Intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Tillsättning av tjänsten kan ske innan sista ansökningsdag. ​


Varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm
c0449bc9 (anges alltid vid ansökan)
2018-08-22