Förändringsdriven och serviceminded försäkringshandläggare
Movestic Livförsäkring AB
Förändringsdriven och serviceminded försäkringshandläggare

På Movestic har vi höga mål och ambitioner och du förväntas ta stort ansvar för att driva saker vidare. Med korta beslutsvägar och ett nära ledarskap sporras du till att utmana och utvecklas. Hos oss blir du en del av Mäklardisk som består av ett 20-tal medarbetare med tydlig serviceanda. Avdelningen är organiserad i mindre team utifrån vår affärsmodell. Vår kultur präglas av driv, kompetens och en stark teamkänsla liksom förmågan att omvandla beslut och planer till handling. Det är så vi blivit framgångsrika och det är även så vi tänker ta oss framåt. Tillsammans utmanar och stöttar vi varandra och ser till att jobbet blir roligt och inspirerande samtidigt som vi utvecklar affären och företaget.

Genom olika försäkrings- och sparlösningar bidrar vi till att individer gör smarta val för sitt liv, både nu och i framtiden. Att individer är försäkrade och bättre rustade för sin pension bidrar också till ett mer hållbart och tryggare samhälle i stort. I rollen som försäkringshandläggare kommer du att arbeta med frågor som rör våra försäkringsprodukter och vårt fonderbjudande. Tjänsten innebär att handlägga försäkringsärenden och att ge förstklassig service till de försäkringsförmedlare och -administratörer som vi samarbetar med, men självklart även till våra kunder. Kontakten sker huvudsakligen via telefon och e-post men du kommer också att medverka vid kundmöten tillsammans med Movestics försäljningsansvariga. Vi lägger stort fokus på kundbemötande, affär och leveranskvalitet.

Kvalifikationer
För att passa i den här rollen tror vi att du har ett stort intresse för försäkringsbranschen och dess produkter och att du trivs i en serviceorienterad roll med både högt tempo och kvalitets- och leveransfokus. Det är av stor vikt att du har en tydlig serviceanda och god förmåga att snabbt hantera administrativa ärenden. Vi tror därför att du som är intresserad av rollen är lättlärd, nyfiken och utpräglat serviceinriktad. Du har tidigare erfarenhet från roller där telefon och e-post har varit dina främsta arbetsredskap och du uppskattar att få ha många kontaktytor.

Som person är du snabblärd, flexibel och tycker om att vara i en händelserik miljö med hög förändringstakt. Vi ser gärna att du har bakgrund i en liknande tjänst, till exempel på bank eller försäkringsbolag. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med fondförsäkringar och tjänstepensioner.

Stockholm
4c7c237c (anges alltid vid ansökan)
2018-08-22