Skadereglerare
Gjensidige Försäkring
Skadereglerare till Byggskador

Besitter du byggteknisk kompetens och trivs att arbeta i team? Har du erfarenhet av byggskadereglering och trivs i en ansvarsfullstagande roll?

Vi söker en ny kollega till vår byggskadegrupp. Gruppen arbetar med byggrelaterade skador mot privatperson samt företag. Våra kunder återfinns över hela landet i de flesta branscher.

Gruppen består inom kort av åtta byggskadereglerare, en storskadereglerare, en storskadespecialist samt en gruppchef. Samtliga med placering i Stockholm.

För att kunna vara på plats där det händer samarbetar gruppen med ett nätverk av förtroendeentreprenörer som tillsammans representerar Gjensidige vid återställande efter skada. Ett viktigt verktyg för ett effektivt och processinriktat arbete är därför Meps 2.0.

Om tjänsten
Som byggskadereglerare arbetar du med reglering av byggskador mot privatperson. Du har ansvar för hela skadeprocessen från det att skadan inkommer via telefon eller webb tills dess att ärendet är slutreglerat och kunden är nöjd.

Tjänsten innebär beslutsfattande utifrån försäkringsvillkor, branschregler och lagstiftning. Till din hjälp har du ett nätverk av upphandlade besiktningsmän samt förtroendeentreprenörer, med vilka du kommunicerar genom Meps 2.0.

Du arbetar mot individuella samt gemensamma mål och vill vara med och påverka arbetet med att ständigt förbättra skadeprocessen.

Vem är du?
Vi söker dig som arbetat några år som byggskadereglerare inom försäkringsbranschen och vill komma till ett företag i tillväxt där du får chansen att påverka.

Du är noggrann och van att arbeta självständigt. Du är engagerad, tar initiativ och fattar beslut självständigt. Du planerar din tid och arbetar strukturerat och effektivt. Samtidigt är du en lagspelare i ett team där alla hjälper varandra för god kundupplevelse och teamanda.

Akademisk bakgrund är meriterande liksom byggteknisk kompetens. Du kan även ha din bakgrund i byggbranschen och där arbetat som arbetsledare, byggledare eller projektledare.

Vi strävar alltid efter att göra det enkelt för våra kunder. Det är därför viktigt att du kan uttrycka dig klart och tydligt, både i tal och skrift.
 

Ytterligare upplysningar erhålles av gruppchef Sara Lehn, 070–7563526 alternativt sara.lehn@gjensidige.se

Stockholm
134ed293 (anges alltid vid ansökan)
2018-08-07