Sjuk- och Olycksfallsskadereglerare
Länsförsäkringar Stockholm
Sjuk- och Olycksfallsskadereglerare

Har du erfarenhet av skadereglering inom sjuk- och olycksfall och trivs i en ansvarstagande roll? Vi söker dig som vill arbeta med skadereglering hos en av Sveriges attraktivaste arbetsgivare.  

Om företaget  
Länsförsäkringar Stockholm är ett lokalt och kundägt försäkringsbolag som funnits i Stockholm sedan 1844. Vi hjälper våra kunder med allt som rör deras vardagsekonomi och sedan några år tillbaka har vi både bank och en egen fastighetsförmedling. Länsförsäkringar Stockholms vision är att bli Stockholmarnas mest omtyckta företag och vägen dit går genom att bevisa fördelarna med att vi kan den här staden och att vi enbart jobbar för Stockholmarnas bästa. En resa som börjar på hemmaplan – och det är där du kommer in.  

Arbetsbeskrivning
För att skapa en så bra kundupplevelse som möjligt arbetar Länsförsäkringar kontinuerligt med att förbättra kundmötet. Därför söker vi nu en erfaren sjuk- och olycksfallsskadereglerare som vill vara med att utveckla och stärka skadearbetet inom sjuk- och olycksfallsskador. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att reglera sjuk- och olycksfallsskador för barn och vuxna samt överfallsskador. Tjänsten innebär mycket eget ansvar då du själv utreder och tar beslut i ersättningsfrågor utifrån försäkringsvillkor, praxis och gällande lagstiftning. Du har tät kontakt med våra kunder per telefon, mail och brev. Du arbetar både mot individuella och gemensamma mål.  

Kvalifikationer och personliga egenskaper 
Vi söker dig som har relevant utbildning för tjänsten med erfarenhet av skadereglering av sjuk- och olycksfallsskador. Det är också meriterande med kunskaper inom överfallskador.  

Vi tror att du är en god lyssnare och förstår vikten av en löpande kommunikation med kunden. Det är ett självständigt arbete med mycket kontakt med andra och det krävs därför att du är en person som gillar att ta initiativ och har ett ansvarstagande, serviceinriktat och professionellt arbetssätt. Du ser också värdet i att utvecklas tillsammans med gruppen och du är en person som är van vid, och har lätt för att fatta beslut och att samarbeta. Vidare är du strukturerad i ditt arbetssätt och har därmed god förmåga att hålla igång flera processer parallellt. För att lyckas i rollen tror vi att du jobbar lösningsorienterat och serviceinriktat vilket leder till att vi når våra mål om smidig och enkel skadehantering och hög kundnöjdhet. 

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. 

Frågor och kontakt  
Du är välkommen med din ansökan snarast, dock senast 31 augusti. 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Suzanne Burdén, chef Sjuk- och Olycksfallskador, suzanne.burden@lansforsakringar.se eller 08-562 830 81.
Facklig kontaktperson för FTF är Yvonne Sjöberg, 08-562 830 56. 

 

Länsförsäkringar Stockholm är försäkringsbolag, bank, och fastighets-förmedling under ett och samma tak. Vi ägs av kunderna och kan koncentrera oss helt på deras bästa. Med ett av branschens starkaste varumärken arbetar Länsförsäkringar varje dag för att ge människor ekonomisk trygghet och en enklare tillvaro. För att jobba hos oss måste du vilja hjälpa människor och vara genuint intresserad av hur kunderna har det, och vilka utmaningar de står inför.

Stockholm
ee884601 (anges alltid vid ansökan)
2018-08-06