Fältsäljare Lantbruk
Dina Försäkring AB
Dina Försäkringar Mälardalen söker en driven fältsäljare som vill vara med och vidareutveckla Lantbruksaffär i Mälardalsregionen

Vi är tolv försäkringsbolag runt om i Sverige som samverkar under det gemensamma varumärket Dina Försäkringar. Vi finns på nära 50 platser i landet, från Lund i söder till Luleå i norr. Med anor sedan 1768 har vi på Dina Försäkringar erfarenhet av att försäkra det du bryr dig om och att hjälpa dig att göra vardagen tryggare. Dina Försäkringar är landets sjätte största sakförsäkringsgivare. Ledorden för vår verksamhet är att vi ska vara nära, nytänkande och engagerade. Läs mer på www.dina.se.

Dina Försäkringar Mälardalen har kontor i Västerås och i Solna, vi arbetar med privatkunder, företagskunder och lantbrukare runt om i Mälardalsregionen.

Beskrivning av tjänsten
Som fältsäljare hos oss ansvarar du för din försäljningsbudget och för att skapa nöjda kunder. Vi söker dig som har egen drivkraft, brinner för att göra affärer och tar ansvar för att säkerställa att våra kunder får bra försäkringslösningar utifrån sina behov. Du erbjuds en miljö med omväxlande arbetsuppgifter, högt tempo och stort fokus på affären. Hos oss arbetar du i ett härligt, målinriktat team om ca 20 personer, här kan du själv vara med och driva utveckling. Vi har ett öppet klimat där vi bejakar laganda, initiativförmåga, förändringsbenägenhet och ansvarstagande.

Vem är du?
Vi söker dig som trivs med att arbeta under eget ansvar med fokus på kunderbjudandet i hela kedjan; från att boka mötet till att offerera, få avslut och följa upp. Du har också förmågan att arbeta  noggrant för att säkerställa att våra kunder får rätt försäkringslösning utifrån sina behov. Du är en person som på ett naturligt sätt skapar förtroenden och har lätt för att bygga relationer.

För att lyckas i rollen ser vi att du har erfarenhet från det svenska lantbruket, kanske är du uppväxt på gård eller har gått en lantbruksutbildning  har du dessutom erfarenhet av försäkringsbranschen är det ett plus.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Provanställning tillämpas.

Kontakt
Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Louise Lewenhaupt Operativchef, på telefon 08-518 038 88 eller Annika Engquist tf. Försäljningschef, på telefon 076-119 12 06. Kontaktombud är Marie Khysing, telefon 021-10 27 38.

Ansökan
Du söker tjänsten via ansökningsknappen nedan och bifogar sedan personligt brev samt CV. Urvalet av ansökningar sker löpande men sista ansökningsdag är 31 augusti 2018. Vi uppmuntrar och ser gärna sökanden som bidrar till en mångfald inom vår federation.

Västerås och Solna
15d50b6f (anges alltid vid ansökan)
2018-08-06