Kontorschef Bank & Försäkring
Länsförsäkringar Skåne
Kontorschef Bank & Försäkring

Vi söker nu dig som vill ta dig an rollen som kontorschef i Lund då nuvarande kommer att gå vidare till annan tjänst inom bolaget!

Vårt kontor i Lund har ett 30-tal medarbetare och är organiserat i två avdelningar med en direktrapporterande Rådgivningschef Bank & Försäkring Privat. I kontorets verksamhetsområde inkluderas även vår fastighetsmäklarverksamhet, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling, och försäljning till företag.

Ditt uppdrag är att samordna och leda hela kontorsverksamheten i Lund vilket ett stort fokus kommer att ligga på att skapa förutsättningar för effektivitet och kvalitet i försäljningen. Det vill säga att nya och befintliga kunder erbjuds rätt lösningar och att de får ett professionellt bemötande och en bra service. Du ingår i ledningsgruppen för kontorschefsledningen och rapporterar till chefen för Kontorsrörelsen.

Ditt uppdrag

  • Du ansvarar för att kontorets resultat-, försäljnings- och uppsatta NKI mål nås, samt att breddförsäljningen mellan de olika produkt- och segmentsområdena sker enligt givna mål.
  • Du kommer att bidra till att skapa affärsmöjligheter på den lokala marknaden bl a genom att nätverka och att synliggöra Länsförsäkringar Skåne vid lokala evenemang.
  • Du har personal- och arbetsmiljöansvar för direktrapporterande medarbetare.
  • Du driver förändringsarbete och medverkar till att utveckla nya arbetssätt.
  • Du coachar och leder dina medarbetare i deras dagliga arbete med försäljning och kundutveckling.
  • Du har en betydelsefull och aktiv roll i enhetens ledningsgrupp. Du representerar vårt varumärke, arbetar målinriktat för att förstärka vår position och driva utveckling framåt.


Din bakgrund och erfarenhet
Du har akademisk examen eller motsvarande inom området ekonomi, personal eller juridik. Du har flera års dokumenterad erfarenhet av ledarskap och har en god allmän kunskap om våra tjänster och produkter. En väl utvecklad känsla för service och en god förmåga att se och tyda kundernas behov är en förutsättning för att lyckas väl. Erfarenhet ifrån bank och försäkring både inom privat, företag och lantbruk är meriterande och det är ett stort plus om du känner den lokala marknaden och har ett yrkesmässigt nätverk i Lund.


Egenskaper
Du har stort intresse för att leda och utveckla människor samt en god förmåga att bygga team där människor växer och kan samarbeta. För att lyckas med ditt uppdrag är du en erfaren, engagerad ledare som förstår vikten av ett coachande förhållningssätt där du ställer tydliga mål och krav på prestation för att nå framgång.

Du har förmåga att se helheten och arbeta strategiskt samtidigt som du har erfarenhet av att omvandla idéer och planer till verklighet på ett enkelt sätt för medarbetare och kunder. Du har analytisk förmåga, är en god och tydlig kommunikatör och ditt beslutsfattande präglas av mod, sunt förnuft och engagemang.


Kontaktinformation

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Chef Kontorsrörelsen Fredrik Nilshav, 076 773 85 85

Facklig kontaktperson för FTF är Björn Lindfors, 040-633 80 45 och ansvarig HR är Sara Bülow Fransson, sara.bulowfransson@lansforsakringar.se


Ansökan                                                                                                                  
Din ansökan med CV och personligt brev sänder du in senast den 31 augusti 2018.
Sök tjänsten redan idag, vi arbetar med ett löpande urval!
 

Så tänker vi
Vi arbetar för att ge våra kunder ett enklare och tryggare liv. Det gör vi genom våra kompletta erbjudanden av försäkrings-, bank-, och fastighetsförmedlings-tjänster. Eftersom våra kunder äger oss är det också naturligt att vi engagerar oss längre än så genom vårt samhällsengagemang och breda utbud av kunskap och råd kopplat till boende, företagande, hälsa och ekonomi.
Det går väldigt bra för oss och därmed också för våra 400 000 delägare i Skåne.

Så jobbar vi
Varje dag hjälper vi våra kunder, delägarna, att få ett enklare och tryggare liv. En anledning till att vi lyckas så bra är vår starka värdegrund och att vi alltid vill göra det där lilla extra, både för kunderna och för varandra. Så, vill du engagera dig och utvecklas tillsammans med härliga kollegor är vi säkra på att du kommer att trivas hos oss. Så enkelt är det.

Lund
394c9df6 (anges alltid vid ansökan)
http://www.lf.se
2018-07-30