Regionchef
Toyota Financial Services
Toyota söker Regionchef Försäkring

Beskrivning

Som Regionchef har du ansvar för återförsäljare med fokus på märkesförsäkringar. Du driver försäljningsarbete och utbildar och stödjer återförsäljare i regionen.  

Du arbetar tillsammans med den försäkringsansvariga på Toyota i Sverige med att just driva, förvalta och utveckla försäkringsaffären.

Du har ansvar för både den interna och externa försäkringsutbildningen av säljare och övrig personal hos återförsäljarna kring Toyotas försäkringar.

Du deltar i återförsäljarkonferenser, är delaktig vid produktlanseringar och andra event.

I rollen ingår det även att analysera och bevaka marknaden och genom detta arbete utveckla Toyota och Lexus försäkringsaffär i Sverige.

Din utgångspunkt kommer vara i Toyota och Lexus nyrenoverade lokaler i Rissne men du kommer ha hela Sverige som arbetsfält.

Bakgrund

Vi ser gärna att du har akademisk examen, men det är inget krav. Du kan även genom erfarenhet och kompletterade utbildning skaffat dig relevanta kunskaper.  

Du har erfarenhet av arbete med motorförsäkring, antingen från försäkringsverksamhet eller från till exempel fordonsbranschen. Det viktiga är att du har goda kunskaper om motorförsäkring.

Du är en van användare av Microsoft Office-paketet.  

Du är en självgående, lojal och handlingsinriktad person som arbetar bra med andra människor.

Vidare har du lätt för att förstå och tillämpa affärsmässiga principer. Du gillar att skapa och underhålla relationer och du förstår värdet av nöjda kunder.

Har du dessutom ett intresse för bilar och motorförsäkringar har vi en perfekt matchning!

Stockholm
9ec29239 (anges alltid vid ansökan)
2018-07-09